Brunch på MASH Skovriderkroen  

Brunchen på MASH Skovriderkroen har holdt sommerferie, men lørdag den 13. august vender den tilbage for fuld skrue i de naturskønne omgivelser. 

Efter en mindre sommerpause åbner MASH Skovriderkroen igen sine døre og byder velkommen til den overdådige brunchbuffet. 

Cuvettesteg, scrambled eggs, bacon og brunchpølser. Farverige macarons, alverdens salater, friskbagt brød, skyr med granola og frisk frugt. Det er blot et lille udpluk af det, du finder i vores store brunchbuffet. 

Uanset om du er til det kolde bord, et ostebord med alt fra Taleggio til Brie de Meaux, de klassiske brunchretter eller en omelet, du selv sammensætter, er her alt, hvad dit hjerte kan begære! 

Book bord til jeres brunch her.

Morgenkaffen serverer vores baristaer for dig, og den brygger de på bønner fra det københavnske kafferisteri Kontra Coffee. Er du til stempelkaffe, får du en sødlig og fyldig smag, som rundes af med let syre for at skabe den harmoniske kaffe. Foretrækker du espressokaffe, er de mørkristede bønner tilføjet robusta, som giver crema og karakter, hvilket gør den til en traditionel italiensk espresso. Prikken over i’et er naturligvis en flot latte art!  

Nyd morgenkaffen i naturskønne omgivelser på MASH Skovriderkroen

Som en ekstra tilføjelse har vi valgt at udvide åbningstiden, så de morgenfriske kan nyde morgenkaffen til sædvanlig tid. Hver lørdag og søndag kan du derfor sætte tænderne i brunch-herlighederne fra kl. 09.00 til 14.00 på MASH Skovriderkroen i Charlottenlund. 

MASH Skovriderkroen ligger i naturskønne omgivelser, omringet af Charlottenlund Slotshave og et stenkast fra vandet. Et oplagt sted at nyde en herlig brunch med skøn udsigt efterfulgt af en gåtur langs vandet eller i det grønne med dem, du holder af. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen! 

Book bord til brunch.