MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

10 år og 33 gode grunde til at fejre MASH

10 år og 33 gode grunde til at fejre MASH

Vores 10-års jubilæum skal selvfølgelig fejres – derfor har vi sørget for en særlig fordel til alle jer, der har lyst til at komme og fejre med os!

Den bedste gave, vi kan ønske os, er dit selskab. Derfor giver vi dig og dine venner hele 33% på al mad hos MASH hele sommeren!* 

Og hvad er en fejring uden kaviar og Kobe? Der er ingen restriktioner på fordelen, rabatten gælder på al mad på vores menukort, uanset om du er til dansk dry-aged ribeye eller det møreste, japanske Kobe. 

Du kan roligt invitere venner og familie med. Fordelen gælder nemlig på bookinger på op til 10 personer – jo flere, der er med til fejringen, jo bedre! 

Hvordan får du fat i denne fødselsdagsfordel, spørger du? Du klikker såmænd bare her: 

Husk: for at indløse voucheren på din mobil, skal du bede din tjener om en kode på dagen.

Når du klikker på linket, kommer du til en side, hvor du kan få fordelen sendt til din mobil. Når du herefter sidder i restauranten, skal du blot gøre opmærksom på, at du ønsker at indløse fordelen og dermed få trukket 33% af al maden fra regningen. 

* Gælder fra den 1. juni til og med den 30. september 2019 til både frokost og aften. Gælder for bookinger op til 10 personer. Kan ikke kombineres med andre reservationer, fordele eller rabatter. Gælder ikke på brunch og selskabsmenuer. Gælder på alle danske MASH restauranter, ekskl. Airport. 

dsc03546

Vi synes selv vi er ret gode …

Og vi er heldigvis ikke de eneste. Udover vores fantastiske gæster, som er vores vigtigste anmeldere, har MASH vundet to priser fra World Luxury Restaurant Awards 2019.

Læs mere