MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

50% på rosé (tilbud udløbet)

50% på rosé (tilbud udløbet)

Er det rosévejr? Selvfølgelig er det det. Og MASH giver 50% på al rosé helt frem til 31. august for at fejre den danske sommer!

Fra mandag den 4. juni til og med den 31. august giver vi 50% på al rosé på vores danske restauranter (undtagen MASH Airport). Dette gælder både på glas og flaske – og kan nydes alle ugens dage!*

Du kan nyde et enkelt glas efter fyraften på MASH Frederiksberg, dele et par flasker på terrassen på MASH Penthouse, få et afbræk fra de flade fadøl på Northside på MASH Aarhus eller nyde et iskoldt glas i solen i Odense eller Charlottenlund – kun fantasien sætter grænser ;) 

Rabatten gælder ligemeget om du har booket bord eller bare kommer ind fra gaden – så tag en rosé-drikkende ven under armen og kom forbi din nærmeste MASH og fejr sommeren med os.

Book bord her.

* Rabatten gælder ikke rosé champagne eller flasker større end Magnum-størrelse. Rabatten kan ikke kombineres med andre af vores tilbud eller kampagner. 

MASH nyhedsbrev

Nu er den nye menu landet!

Har du en booking hos MASH her en af dagene? Så kan du godt glæde dig til at sætte tænderne i vores nye retter og skylle ned med nye vine og cocktails.

Læs mere

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere

finalLR0309

Nye retningslinjer på MASH

Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer så både vores gæster og personale sikkert kan komme på MASH Steakhouse. Det betyder at du fra på torsdag den 17. september skal huske at medbringe et mundbind når du skal spise på MASH, som du skal bære når du bevæger dig rundt i restauranten.

Læs mere