MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

50% på rosé (tilbud udløbet)

50% på rosé (tilbud udløbet)

Er det rosévejr? Selvfølgelig er det det. Og MASH giver 50% på al rosé helt frem til 31. august for at fejre den danske sommer!

Fra mandag den 4. juni til og med den 31. august giver vi 50% på al rosé på vores danske restauranter (undtagen MASH Airport). Dette gælder både på glas og flaske – og kan nydes alle ugens dage!*

Du kan nyde et enkelt glas efter fyraften på MASH Frederiksberg, dele et par flasker på terrassen på MASH Penthouse, få et afbræk fra de flade fadøl på Northside på MASH Aarhus eller nyde et iskoldt glas i solen i Odense eller Charlottenlund – kun fantasien sætter grænser ;) 

Rabatten gælder ligemeget om du har booket bord eller bare kommer ind fra gaden – så tag en rosé-drikkende ven under armen og kom forbi din nærmeste MASH og fejr sommeren med os.

Book bord her.

* Rabatten gælder ikke rosé champagne eller flasker større end Magnum-størrelse. Rabatten kan ikke kombineres med andre af vores tilbud eller kampagner. 

MASH Skoriderkroen Brunch 0274 Low res

Studenterfejring hos MASH

Rundt omkring i landet udklækkes der nu studenter, som skal fejres i stor stil. Vi har selvfølgelig bord til studenten og hele familien på MASH!

Læs mere

webslider9

Fejr Skt. Hans på MASH

Grundet coronavirus er de fleste Skt. Hans bål desværre aflyst, men vi har selvfølgelig ild i grillen på Skt. Hans, den 23. juni!

Læs mere