MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Nyheder

Er du med på bøf-beatet?

I vores nyhedsbrev annoncerer vi nyheder, saftige kampagner og konkurrencer, eksklusivt for vores abonnenter. Det er madglæde og lækre tilbud – direkte i din indbakke.

Læs mere

MASH Penthouse-bartender vinder prestigefyldt konkurrence

Jonas Andersen, en af vores bartendere fra MASH Penthouse, har netop sikret sig den prestigefyldte titel som Danmarks bedste bartender ved Diageo World Class. Konkurrencen blev afholdt i Drummuir Castle, Skotland, i sidste uge.

Læs mere

Ændrede åbningstider i foråret

Med foråret kommer der ikke kun godt vejr, men også helligdage. Det betyder, at vi har ændrede åbningstider hos vores restauranter i de kommende måneder.

Læs mere

Nye retter og store drømme

Sæsonen er skiftet, og mens vintergækker og erantisser skyder frem overalt i landet, skyder der også nye retter frem på vores menukort fra torsdag d. 10. marts om aftenen.

Læs mere

Nyd gratis parkering under middagen

Nu behøver du ikke længere bekymre dig om en parkeringsplads i byens gader, når du skal spise på MASH Bredgade – i samarbejde med Jeudan Parkering tilbyder vi nemlig gratis parkering i Dronningens Tværgade, imens du nyder en middag i Bredgade.

Læs mere

Åbningstider over jul & nytår 2015

Den søde juletid er over os, og bare rolig, du kan stadig få en saftig steak selvom det er jul!

Læs mere

En bid af Danmark eksklusivt på MASH London

Som dansker i London kan man ofte savne et klassisk dansk frokostbord med rugbrød, sild og pålæg og dertil en dejlig kold pilsner. Det er der nu heldigvis råd for. Som noget særligt og eksklusivt for det danske steakhouse MASH på Brewer Street i Soho byder restauranten fra den 23.

Læs mere

Nytår på toppen af København

Nytåret nærmer sig med hastige skridt, og traditionen tro byder vi på en eksklusiv nytårsmenu hos MASH. Alle vores MASH-restauranter har nemlig åbent nytårsaften, hvor vi byder det nye år velkommen med en menu, der både slukker tørsten og fylder maven.

Læs mere