MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Den nye menu

Den nye menu

I dag, den 7. oktober, skifter menuen på alle danske MASH restauranter og vi glæder os til at servere både nye kreationer og gamle klassikere for dig. 

Vores nye menu har lagt sig ned. Den er simpelthen vokset i bredden, så der er plads til flere grønne alternativer, masser af fisk og skaldyr, samt helt nye udskæringer fra bl.a. New Zealand.

Du kan bl.a. glæde dig til Black Cod til forret, en hyldest til vores forgangne søster restaurant, Umami, samt sætte kløerne i to forskelllige slags King Crab og byde efteråret velkomment med jordskokkesuppe med kammuslinger.  

Som altid har vi stadig vores alle sammens favoritter på kortet, heriblandt MASH tatar, tuntatar, serranoskinke og carpaccio. 

Vi kunne heller aldrig finde på at fjerne de mest populære udskæringer som vores danske dry-aged ribeye, uruguayanske mørbrad, saftige amerikanske bøffer og selvfølgelig den fantastiske Kobe. Vi har dog udvidet med new zealandsk striploin og så er den absolutte konge af kød vendt tilbage – Tomahawken! 

Udover et bredt udvalg af det bedste kød i verden, har vi også fået endnu et vegetarisk alternativ på kortet, så vi har noget for enhver smag. 

Til dessert anbefaler vi vores nye bagte ananas med kokos, hvis det skal være lidt eksotisk, men vi har også fået endnu en klassiker på kortet: chokolademousse.  

Vi vil ikke kede dig med en hel roman om alle vores nye fortræffeligheder, så vi synes du selv skal udforske den nye menu her: 

Dyk ned i den nye menu!

Og så selvfølgelig smage alle herlighederne selv. Book et bord med det vuns, så du kan finde dine favoritter på det nye kort.  

Psst. Vi har også helt nye cocktails vine klar til dig, så der er al mulig grund til at kigge forbi, selv hvis det kun er et visit i vores bar eller et hurtigt glas. 

final3561

Nye retter på vej!

Den 13. oktober lander et nyt menukort på MASH – er det dalet hele vejen fra himlen? Man skulle tro det, for der er nogle lækre nye retter på kortet.

Læs mere

final 1837

DinnerDays hos MASH

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder MASH en lækker 3-retters menu med forret, hovedret og dessert til kun 400,- kr. per person.

Læs mere