MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Den nye menu

Den nye menu

I dag, den 7. oktober, skifter menuen på alle danske MASH restauranter og vi glæder os til at servere både nye kreationer og gamle klassikere for dig. 

Vores nye menu har lagt sig ned. Den er simpelthen vokset i bredden, så der er plads til flere grønne alternativer, masser af fisk og skaldyr, samt helt nye udskæringer fra bl.a. New Zealand.

Du kan bl.a. glæde dig til Black Cod til forret, en hyldest til vores forgangne søster restaurant, Umami, samt sætte kløerne i to forskelllige slags King Crab og byde efteråret velkomment med jordskokkesuppe med kammuslinger.  

Som altid har vi stadig vores alle sammens favoritter på kortet, heriblandt MASH tatar, tuntatar, serranoskinke og carpaccio. 

Vi kunne heller aldrig finde på at fjerne de mest populære udskæringer som vores danske dry-aged ribeye, uruguayanske mørbrad, saftige amerikanske bøffer og selvfølgelig den fantastiske Kobe. Vi har dog udvidet med new zealandsk striploin og så er den absolutte konge af kød vendt tilbage – Tomahawken! 

Udover et bredt udvalg af det bedste kød i verden, har vi også fået endnu et vegetarisk alternativ på kortet, så vi har noget for enhver smag. 

Til dessert anbefaler vi vores nye bagte ananas med kokos, hvis det skal være lidt eksotisk, men vi har også fået endnu en klassiker på kortet: chokolademousse.  

Vi vil ikke kede dig med en hel roman om alle vores nye fortræffeligheder, så vi synes du selv skal udforske den nye menu her: 

Dyk ned i den nye menu!

Og så selvfølgelig smage alle herlighederne selv. Book et bord med det vuns, så du kan finde dine favoritter på det nye kort.  

Psst. Vi har også helt nye cocktails vine klar til dig, så der er al mulig grund til at kigge forbi, selv hvis det kun er et visit i vores bar eller et hurtigt glas. 

MASH nyhedsbrev

Nu er den nye menu landet!

Har du en booking hos MASH her en af dagene? Så kan du godt glæde dig til at sætte tænderne i vores nye retter og skylle ned med nye vine og cocktails.

Læs mere

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere

finalLR0309

Nye retningslinjer på MASH

Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer så både vores gæster og personale sikkert kan komme på MASH Steakhouse. Det betyder at du fra på torsdag den 17. september skal huske at medbringe et mundbind når du skal spise på MASH, som du skal bære når du bevæger dig rundt i restauranten.

Læs mere