MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Den søde højtid hos MASH

Den søde højtid hos MASH

Snart falder julesneen hvid, og hvor skal du så smovse ris a la mande? Du har nok gættet svaret. Hvad du måske ikke har gættet er, at vi også har arrangeret middagen til din nytårsaften.

Da vores forretter, steaks og sides er så festlige i forvejen, har vi valgt ikke at have en decideret julemenu i år – men siden hvornår har en karrysild slået en amerikansk rib-eye? Nej, vel. 

Lidt gør vi alligevel i den søde juletid. På MASH-restauranter landet over kan du nyde vores hjemmelavede ris a la mande hele december måned – det er den perfekte afslutning på en hyggelig middag i stearinlysets skær. 

And a happy new year!
Ja, vi nævnte jo også noget om nytårsaften. Alle MASH-restauranter holder åbent nytårsaften – klar til at yde en sublim service og sikre dig en festlig middag med vores uovertrufne cocktails, gode vin og saftige steaks. Du kan booke bord her på siden allerede nu.

Det er skam ikke det hele. På MASH Rungsted Havn kan du få en særlig 4-retters nytårsmenu til den skarpe pris af 845,- pr. person. Menuen serveres fra kl. 20.00, og borde hertil kan også bookes allerede nu!

Se mere i vores flotte flyer.

Nytårsaften med udsigt over Øresund og lyden af bølgeskvulp i baggrunden? Så bliver det ikke bedre. Og hvis du endelig skal vælge noget andet, så forholder det sig sådan, at MASH Penthouse også har arrangeret en lækker nytårsmiddag – så kan du byde 2017 velkommen med champagne og udsigt over Københavns tage. Borde kan bestilles her på hjemmesiden.

MASH nyhedsbrev

Nu er den nye menu landet!

Har du en booking hos MASH her en af dagene? Så kan du godt glæde dig til at sætte tænderne i vores nye retter og skylle ned med nye vine og cocktails.

Læs mere

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere

finalLR0309

Nye retningslinjer på MASH

Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer så både vores gæster og personale sikkert kan komme på MASH Steakhouse. Det betyder at du fra på torsdag den 17. september skal huske at medbringe et mundbind når du skal spise på MASH, som du skal bære når du bevæger dig rundt i restauranten.

Læs mere