MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Det er tid til planlægning

Det er tid til planlægning

Selvom august knap er ovre, er det allerede nu, du skal til at tænke over vinterens fester: julefrokoster, nytårsmiddage, familiesammenkomster og fødselsdage. Har du booket det perfekte venue til dit arrangement? Før vi ser os om, er dagene blevet korte, og alle selskabslokalerne bookede.

Derfor er det nu, du skal slå til, hvis du vil holde fest i et af vores hyggelige lokaler. De kan bruges, til hvad end du ønsker – den høje service, den lækre mad og den gode vin gør sig godt til enhver lejlighed. 

Du kan se en oversigt over vores selskabslokaler her. 

Julefrokosten kan f.eks. foregå på MASH Bredgade i vores vinkælder, hvor vi har plads til 16 gæster i et hyggeligt lokale omgivet af dyrebare dråber. Til firmafesten kan I snildt være 50 mennesker i de flotte lokaler på MASH Rungsted med en uovertruffen udsigt over lystbådhavnen og Øresund. Hvis hele den pukkelryggede skal med, er det heller intet problem – brug f.eks. MASH Aarhus, hvor der er plads til 109 mennesker i restauranten. 

Hvis det hele skal være lidt eksotisk, er det selvfølgelig også muligt at booke lokaler i vores restauranter i London eller Hamborg. 

Har du selv det perfekte lokale, men mangler vores kvalitetskød og ekspertise? Bare rolig, vi kan sagtens finde ud af en løsning. Til firmaarrangementer, promotioner, alskens fester – mulighederne er endeløse! … Såfremt du ikke er alt for sent ude, hvorfor vi skriver dette indlæg.

Ring til os på 33 13 93 00 eller skriv til mail@mashsteak.dk for at høre nærmere.

SOME MASH Menuskifte 1250x550px

Den nye menu

I dag, den 7. oktober, skifter menuen på alle danske MASH restauranter og vi glæder os til at servere både nye kreationer og gamle klassikere for dig.

Læs mere