MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

DinnerDays hos MASH

DinnerDays hos MASH

I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder MASH en lækker menu med forret, hovedret og dessert til kun 400,- kr. per person. 

Nytårsforsættet gik i vasken allerede i fredags og du har brug for en god start på det nye år. Tag på MASH med din DinnerDays billet og bliv forkælet i februar.  

DinnerDays foregår den 8.-17. februar 2019 og byder på mange gastronomiske oplevelser for få penge. Hos MASH tilbyder vi følgende menu:

Forret
Spicy tatar med chips 

Hovedret
Uruguay Ribeye på 250g med en valgfri side og en valgfri sauce

Dessert
MASH chokoladekage med passionfrugtssorbet

Pris: 400,- (+ billetgebyr) per person. 

Vi har også lavet en matchende vinmenu, som kan tilkøbes for 295,- per person. 

Hvis du har allergener eller særlige ønsker, bedes du tage kontakt til os og forhøre om ændringer til menuen inden du køber din billet.  

DinnerDays billetter gælder til både frokost og aften indenfor normale åbningstider på alle danske MASH restauranter (ekskl. Airport), dog ikke til brunch eller om aftenen den 14. februar. 

For at få menuen til ovenstående pris skal du have købt billet via DinnerDays:

Køb billet her!

Vi glæder os til at se dig hos MASH. 

MASH nyhedsbrev

Nu er den nye menu landet!

Har du en booking hos MASH her en af dagene? Så kan du godt glæde dig til at sætte tænderne i vores nye retter og skylle ned med nye vine og cocktails.

Læs mere

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere

finalLR0309

Nye retningslinjer på MASH

Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer så både vores gæster og personale sikkert kan komme på MASH Steakhouse. Det betyder at du fra på torsdag den 17. september skal huske at medbringe et mundbind når du skal spise på MASH, som du skal bære når du bevæger dig rundt i restauranten.

Læs mere