MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Du er i godt selskab på MASH

Du er i godt selskab på MASH

Mange af forårets og sommerens festligheder er blevet udskudt, og MASH står nu klar til danne ramme om jeres selskab.

Hvad end det er konfirmationsfesten, fødselsdagsmiddagen, jubilæet eller personalehygge har MASH de helt rigtige lokaler og menuer til din fejring. 

Vores restauranter rundt omkring i landet har selskabslokaler af forskellige størrelser, og vi byder selskaber velkommen med alt fra 8 til flere hundrede personer – fra det helt intime til den helt store fest, hvor I kan booke hele restauranten.  

Selskabsmenuen kan skræddersys til jeres selskab, så der er plads til både kødspisere og vegetarer, søde sager og saftige steaks. Og selvfølgelig en masse god vin, champagne og cocktails eller mocktails.  

Vores fantastiske personale står klar til at forkæle dit selskab og hjælpe med at gøre dagen til noget helt særligt!

Du finder vores selskabsmenu her.

For at booke bord eller lokaler til dit selskab, kontakt os på +45 33 13 93 00, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig. 

MASH nyhedsbrev

Nu er den nye menu landet!

Har du en booking hos MASH her en af dagene? Så kan du godt glæde dig til at sætte tænderne i vores nye retter og skylle ned med nye vine og cocktails.

Læs mere

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere

finalLR0309

Nye retningslinjer på MASH

Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer så både vores gæster og personale sikkert kan komme på MASH Steakhouse. Det betyder at du fra på torsdag den 17. september skal huske at medbringe et mundbind når du skal spise på MASH, som du skal bære når du bevæger dig rundt i restauranten.

Læs mere