MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Du er i godt selskab på MASH

Du er i godt selskab på MASH

Mange af forårets og sommerens festligheder er blevet udskudt, og MASH står nu klar til danne ramme om jeres selskab.

Hvad end det er konfirmationsfesten, fødselsdagsmiddagen, jubilæet eller personalehygge har MASH de helt rigtige lokaler og menuer til din fejring. 

Vores restauranter rundt omkring i landet har selskabslokaler af forskellige størrelser, og vi byder selskaber velkommen med alt fra 8 til flere hundrede personer – fra det helt intime til den helt store fest, hvor I kan booke hele restauranten.  

Selskabsmenuen kan skræddersys til jeres selskab, så der er plads til både kødspisere og vegetarer, søde sager og saftige steaks. Og selvfølgelig en masse god vin, champagne og cocktails eller mocktails.  

Vores fantastiske personale står klar til at forkæle dit selskab og hjælpe med at gøre dagen til noget helt særligt!

Du finder vores selskabsmenu her.

For at booke bord eller lokaler til dit selskab, kontakt os på +45 33 13 93 00, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig. 

final3561

Nye retter på vej!

Den 13. oktober lander et nyt menukort på MASH – er det dalet hele vejen fra himlen? Man skulle tro det, for der er nogle lækre nye retter på kortet.

Læs mere

final 1837

DinnerDays hos MASH

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder MASH en lækker 3-retters menu med forret, hovedret og dessert til kun 400,- kr. per person.

Læs mere