MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Er du klar til MASH hour?

Er du klar til MASH hour?

Dobbelt op på alle drinks og cocktails i en time hver fredag – hiv vennerne med i baren på din favorit MASH restaurant og skyd weekenden i gang med stil!

Ja, du læste rigtigt.  

Fra den 7. februar starter vi MASH hour. Det betyder, at du kan få dobbelt op på alle drinks og cocktails mellem kl. 17.30 og 18.30 på alle danske MASH restauranter (ekskl. Airport) – hver eneste fredag.

Fredagen er allerede en favorit blandt de fleste, men der er ingen grund til, at den ikke kan få et ekstra boost. Start weekenden med en knastør Martini, Old Fashioned lavet på vores helt eget bourbon blend eller måske med ugens udvalgte cocktail lavet på sæsonens ingredienser?

Muligheder er der nok af, og hvis du ikke når at smage alle vores lækre cocktails den ene fredag – ja, så kommer du selvfølgelig bare igen den næste og fortsætter festen. 

Vores kyndige bartendere står klar til at fremtrylle præcis den drink, du har allermest lyst til, og de har ærmerne fulde af anbefalinger.

Og bare rolig, hvis du er på vandvognen kan du selvfølgelig nyde vores virgin cocktails. 

Hvad end du vil dele med en ven eller vil have begge drinks selv, står vi klar til at byde dig velkommen til den første MASH hour fredag den 7. februar kl. 17.30.

Vi anbefaler, at du booker et bord til en efterfølgende middag i vores bløde sofaer og fortsætter festen med maven fyldt af saftig steak, sprøde fries og vores fantastiske bearnaise.  

Book bord her.

Prepare for trouble – and make it double. Vi ses i baren! 

MASH hour gælder kun drinks, cocktails og virgin cocktails (og ikke andre drikkevarer såsom vin, vand eller øl).

MASH Skoriderkroen Brunch 0274 Low res

Studenterfejring hos MASH

Rundt omkring i landet udklækkes der nu studenter, som skal fejres i stor stil. Vi har selvfølgelig bord til studenten og hele familien på MASH!

Læs mere

webslider9

Fejr Skt. Hans på MASH

Grundet coronavirus er de fleste Skt. Hans bål desværre aflyst, men vi har selvfølgelig ild i grillen på Skt. Hans, den 23. juni!

Læs mere