MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Er du klar til noget nyt?

Er du klar til noget nyt?

Sæsonen skifter og ligeledes gør vores menukort. Den 1. april er der nye retter på menuen – book bord i dag, så du er klar til nye MASH oplevelser. 

Nu vil vi ikke afsløre alt for meget, men vi kan sige, at to populære klassikere vender hjem til MASH; en forret og en side. Derudover har en af vores forretter fået en opgradering og så er der hele fire andre nye forretter at smage på. 

Vi har selvfølgelig også givet dessertkortet en forårsfrisk makeover, så vi har både salt og sødt til de lysere dage. 

Hvad med udskæringerne, spørger du? Bare rolig, dem har vi ikke rørt ved – vores kød er stadig i verdensklasse, lige som det skal være. 

Du kan prøve alle de nye retter fra mandag den 1. april. Husk at booke et bord på din nærmeste MASH nu, hvis du skal nå at nyde de nuværende lækkerier – og så selvfølgelig igen lige efter skiftet, så du kan prøve vores nye tiltag!

Menuen skifter senere i april på vores restauranter i London, Hamborg og Düsseldorf. 

MASH nyhedsbrev

Nu er den nye menu landet!

Har du en booking hos MASH her en af dagene? Så kan du godt glæde dig til at sætte tænderne i vores nye retter og skylle ned med nye vine og cocktails.

Læs mere

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere

finalLR0309

Nye retningslinjer på MASH

Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer så både vores gæster og personale sikkert kan komme på MASH Steakhouse. Det betyder at du fra på torsdag den 17. september skal huske at medbringe et mundbind når du skal spise på MASH, som du skal bære når du bevæger dig rundt i restauranten.

Læs mere