MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Er du klar til noget nyt?

Er du klar til noget nyt?

Sæsonen skifter og ligeledes gør vores menukort. Den 1. april er der nye retter på menuen – book bord i dag, så du er klar til nye MASH oplevelser. 

Nu vil vi ikke afsløre alt for meget, men vi kan sige, at to populære klassikere vender hjem til MASH; en forret og en side. Derudover har en af vores forretter fået en opgradering og så er der hele fire andre nye forretter at smage på. 

Vi har selvfølgelig også givet dessertkortet en forårsfrisk makeover, så vi har både salt og sødt til de lysere dage. 

Hvad med udskæringerne, spørger du? Bare rolig, dem har vi ikke rørt ved – vores kød er stadig i verdensklasse, lige som det skal være. 

Du kan prøve alle de nye retter fra mandag den 1. april. Husk at booke et bord på din nærmeste MASH nu, hvis du skal nå at nyde de nuværende lækkerier – og så selvfølgelig igen lige efter skiftet, så du kan prøve vores nye tiltag!

Menuen skifter senere i april på vores restauranter i London, Hamborg og Düsseldorf. 

final3051

Valentinsdag på MASH

Ingen Valentinsdag uden stearinlys, champagne og god mad. Inviter din udkårne med på MASH den 14. februar og få et glas champagne på huset.

Læs mere

MASH Odense 792 small

Er du klar til MASH hour?

Dobbelt op på alle drinks og cocktails i en time hver fredag – hiv vennerne med i baren på din favorit MASH restaurant og skyd weekenden i gang med stil!

Læs mere