MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Et eventyrligt frokosttilbud i Odense

Et eventyrligt frokosttilbud i Odense

Fejr H.C. Andersen Festivals med frokost hos MASH Odense.

Når Odense senere på måneden åbner op for H.C. Andersen Festivals, bliver maverne fyldt op i samarbejde med MASH – vi har nemlig et specielt frokosttilbud på menuen.

Festivalen danner rammen om eventyrlige kulturaktiviteter for alle aldersgrupper, bl.a. med teaterforestillinger, koncerter, lysshow og meget mere. Det hele foregår i Odense centrum, så det bliver ikke mere oplagt end at nyde frokosten hos MASH Odense, hvorefter du kan kaste dig direkte ud i aktiviteterne igen.

Frokostmenuen, som kan bestilles mellem kl. 12-16, består af:

  • 200 gram striploin fra Uruguay
  • To traditionelle MASH Sides
  • Bearnaise eller pebersauce

Prisen for frokostmenuen er 245 kroner. Ved købet af frokostmenuen støtter du samtidig H.C. Andersen Festivals med 10 kroner, og du modtager desuden et festivalbadge.

Frokostmenuen kan købes i løbet af hele H.C. Andersen Festivals, som løber fra 20. august til og med 27. august. Vil du være sikker på at kunne benytte dig af frokosttilbuddet, så skynd dig at booke bord her på siden.

Vær opmærksom på, at frokostmenuen ikke kan kombineres med andre rabatter eller kampagner hos MASH Odense.

webslider11

Book din julefrokost hos MASH

Sæt kryds i kalenderen allerede nu og gå efteråret i møde med ro i sjælen. Book vores hyggelige selskabslokaler allerede nu, så din julefrokost er på plads!

Læs mere