MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Welcome Back: Få en gratis cocktail hos MASH!

Welcome Back: Få en gratis cocktail hos MASH!

Efter en varm og til tider våd sommer byder vi nu jer alle velkommen tilbage på MASH med en læskende cocktail – helt gratis!  

Vi har savnet jer alle og vi har værdsat alle de besøg vi har haft efter COVID19 ramte Danmark. Vi glæder os til at dele vores aktuelle menu med jer – og derfor har vi en lille gave til dig, der har en aftenbooking hos os fra den 17. August til den 30. September.  

En af vores helt store succeser, og en særligt læskende cocktail i sommervarmen, er vores Ginger Passion. Derfor kan du nu nyde denne forfriskende cocktail i forbindelse med din middag på MASH – helt gratis! Du kan endda dele gaven med en ven, så I begge kan nyde lidt koldt til ganen.   

Få voucheren ved at sende MASH til 1272 eller klik her!

Gaven kan kun indløses fra 17. august 2020 frem til  30. september 2020  og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre ting/produkter fra vores menu, eller kombineres med andre tilbud eller kampagner. For at indløse voucheren skal du have en aftenreservation i dit navn hos MASH og have tilmeldt dig nyhedsbrevet, voucheren indløses ved bordet.   

Du har mulighed for at dele en gratis Ginger Passion med en ven ved bordet via “Del med ven” funktionen, så snart du selv har indløst din voucher. Så hvis I møder op 2 personer, kan I begge starte den gode MASH oplevelse med den dejlige friske cocktail. (Du kan dele via sms eller smart-QR kode når du sidder ved bordet).

Vi glæder os til at se dig!

Book bord

Voucheren kan indløses på alle danske MASH restauranter i forbindelse med en aftenreservation.

MASH nyhedsbrev

Nu er den nye menu landet!

Har du en booking hos MASH her en af dagene? Så kan du godt glæde dig til at sætte tænderne i vores nye retter og skylle ned med nye vine og cocktails.

Læs mere

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere

finalLR0309

Nye retningslinjer på MASH

Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer så både vores gæster og personale sikkert kan komme på MASH Steakhouse. Det betyder at du fra på torsdag den 17. september skal huske at medbringe et mundbind når du skal spise på MASH, som du skal bære når du bevæger dig rundt i restauranten.

Læs mere