MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Fastelavnsfest på MASH Skovriderkroen i den gode sags tjeneste

Fastelavnsfest på MASH Skovriderkroen i den gode sags tjeneste

Pressemeddelelse: Den smukke gamle skovriderkro lægger for første gang hus til en gammel, dansk tradition, når de søndag den 23. februar holder fastelavnsfest og samler ind til Børneulykkesfonden.

Søndag den 23. februar klokken 11.30 vil MASH Skovriderkroen for første gang stå for årets hyggeligste fastelavnsfest, når de inviterer til tøndeslagning, lune fastelavnsboller og varm kakao. Når den sidste tønde er slået til jords, maverne er fyldte og dagens kattekonger- og dronninger er kåret, vil MASH donere hver en krone til Børneulykkesfondens initiativ: Legeheltene.
 
”Fastelavn handler om leg, familie og venskaber. Derfor besluttede vi os for at holde en fastelavnsfest, så vi kan donere pengene til børn og unge, der gennemgår længere sygdomsforløb, og som er afskåret fra deres normale hverdag. Vi glæder os derfor til at byde folk velkommen til en hyggelig søndag i legen og familiens tegn, hvor udklædningsivrige børn kan slå katten af tønden i grønne omgivelser, samtidig med vi samler penge ind til en god sags tjeneste”, siger partner hos MASH, Mikkel Glahn.
 
Prisen for en hyggelig søndag med fastelavnsfest i de grønne omgivelser omkring MASH Skovriderkroen er 25 kroner, hvor børnene, udover at slå katten af tønden, kan få lune fastelavnsboller og varm kakao, mens de voksne kan varme sig på friskbrygget kaffe.

Skal støtte indlagte børn i Danmark
Pengene der indsamles til MASHs fastelavnsfest går ubeskåret til Børneulykkesfondens initiativ, Legeheltene, som arbejder for at leg og bevægelse skal være omdrejningspunktet for de ca. 60.000 børn mellem 1-14 år, der hvert år indlægges i Danmark, mens sygdommen for en stund træder i baggrunden.
 
Hos Børneulykkesfonden er man glade for, at MASH er med til at sætte fokus på, at alle børn skal have ret til et liv med leg og bevægelse:
 
”Vi er så glade for, at MASH har været så fantastiske at samle ind til vores sag. Der er så mange gode formål, man kan støtte, så bare det at de tænker på os, betyder rigtig meget. Det gør, at vi kan bekæmpe ensomhed og inaktivitet, der ellers er et udbredt problem for de alt for mange børn, der gennemgår længere sygdomsforløb. Legeheltene er sat i verden for at være et frirum på hospitalet med plads til store armbevægelser, tumlelege, fællesskab og nye venskaber, og her har vi brug for al den økonomiske støtte, vi kan få, så børnene føler, de har så normal og sjov en hverdag som muligt”, siger Henriette Madsen, der er Generalsekretær i Børneulykkesfonden.
 
Legeheltene startede i 2016 som pilotprojekt og har i dag vokset sig til at beskæftige 15 legehelte på 11 forskellige hospitaler rundt om i landet. Håbet er, at man ved udgangen af 2020 har udvidet til 22 legehelte på 16 forskellige hospitaler landet over.

final3561

Nye retter på vej!

Den 13. oktober lander et nyt menukort på MASH – er det dalet hele vejen fra himlen? Man skulle tro det, for der er nogle lækre nye retter på kortet.

Læs mere

final 1837

DinnerDays hos MASH

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder MASH en lækker 3-retters menu med forret, hovedret og dessert til kun 400,- kr. per person.

Læs mere