MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Fransk flair i Holzhafen
 – ny lillesøster i Hamburg

Fransk flair i Holzhafen
 – ny lillesøster i Hamburg

Hamborg, september 2018: Savoir vivre – den franske livsstil midt i hansestaden Hamborg. Den nye Bistro Sommelier er netop åbnet på Halzhafens terrasser. Fra nu af byder den spændende brasserie og vinbar alle indbyggere, naboer og besøgende velkommen med fransk nonchalance, exceptionelle vine og skønne middelhavsretter. 

Om Bistro Sommelier
Bistro Sommelier er et hyggeligt mødested for enhver: vinelskere, gourmet fans, familier, kreative sjæle, forretningsfolk og frankofile. Omgivet af detaljerig arkitektur, et ekstraordinært interiør og nostalgisk charme tilbyder det franske koncept særlige menuer til frokost eller omfattende middage. I weekenden kan gæsterne se frem til forskellige brunch tilbud. 

Den varierende menu med mere end 900 vine på listen er den perfekte mulighed for at nyde et øjebliks forkælelse eller tilbringe en afslappet aften med venner. Fra havbars, trøffel pommes frites, frisk tatar, muslinger, Comté og grillede rejer til hjemmelavet is, profiteroles, chokolademousse og alskens kager, tilbyder menuen det bedste fra det franske køkken. Husets specialitet er “coq rôti”, en hel kylling grillet i en støbejerns pande med kartofler, løg og citron, som serveres dampende varm på bordet. Køkkenet er åbent non-stop fra 11.30 til 22.00, syv dage om ugen. Brunch serveres lørdag og søndag fra 10.00-15.00.

Book bord på Bistro Sommeliers hjemmeside.

BISTRO SOMMELIER LOGO NEG RGB

final3051

Valentinsdag på MASH

Ingen Valentinsdag uden stearinlys, champagne og god mad. Inviter din udkårne med på MASH den 14. februar og få et glas champagne på huset.

Læs mere

MASH Odense 792 small

Er du klar til MASH hour?

Dobbelt op på alle drinks og cocktails i en time hver fredag – hiv vennerne med i baren på din favorit MASH restaurant og skyd weekenden i gang med stil!

Læs mere