MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Gaven, der bliver ved med at give

Gaven, der bliver ved med at give

Vi har netop lanceret vores nye MASH gavekort. Den perfekte gave til en du har kær, eller til dig selv – fordi du fortjener det!

De nye MASH gavekort bliver ved med at give. De kan nemlig tankes op og bruges igen og igen. Du kan købe et gavekort i gave med et valgfrit beløb på – eller selv sætte et dejligt stort beløb ind på et kort til dit eget personlige steak forbrug. 

Gavekortene kan benyttes hos alle MASH restauranter i Danmark, Tyskland og England (dog ikke hos restauranterne i lufthavnen). Der er ingen gebyrer eller andre uforudsete udgifter ved brug af gavekortet, kun ren madglæde i et flot, rødt design.

Da gavekortet ikke er påført navn kan du sagtens både bruge gavekortet selv og derefter give det videre – du kan tanke det op og bruge løs, helt som du har lyst. 

Gavekortet er gyldigt i et år efter seneste optankning, men du kan sagtens overføre penge fra et gavekort til et nyt, eller sammenlægge flere gavekort til ét. Vær blot obs på, at du ikke kan ombytte gavekortet til kontanter eller få udbetalt restbeløb. 

Du kan købe gavekortet hos din nærmest MASH restaurant – når du nu alligevel er forbi for at få stillet din steak sult. 

 

MASH Skoriderkroen Brunch 0274 Low res

Studenterfejring hos MASH

Rundt omkring i landet udklækkes der nu studenter, som skal fejres i stor stil. Vi har selvfølgelig bord til studenten og hele familien på MASH!

Læs mere

webslider9

Fejr Skt. Hans på MASH

Grundet coronavirus er de fleste Skt. Hans bål desværre aflyst, men vi har selvfølgelig ild i grillen på Skt. Hans, den 23. juni!

Læs mere

final beskaret1745

Fars Dag på MASH

Nu hvor MASH igen har åbent, er det på tide at fejre manden i dit liv med en gave, han helt sikkert vil værdsætte: en god bøf i godt selskab.

Læs mere