MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Gaven, der bliver ved med at give

Gaven, der bliver ved med at give

Vi har netop lanceret vores nye MASH gavekort. Den perfekte gave til en du har kær, eller til dig selv – fordi du fortjener det!

De nye MASH gavekort bliver ved med at give. De kan nemlig tankes op og bruges igen og igen. Du kan købe et gavekort i gave med et valgfrit beløb på – eller selv sætte et dejligt stort beløb ind på et kort til dit eget personlige steak forbrug. 

Gavekortene kan benyttes hos alle MASH restauranter i Danmark, Tyskland og England (dog ikke hos restauranterne i lufthavnen). Der er ingen gebyrer eller andre uforudsete udgifter ved brug af gavekortet, kun ren madglæde i et flot, rødt design.

Da gavekortet ikke er påført navn kan du sagtens både bruge gavekortet selv og derefter give det videre – du kan tanke det op og bruge løs, helt som du har lyst. 

Gavekortet er gyldigt i et år efter seneste optankning, men du kan sagtens overføre penge fra et gavekort til et nyt, eller sammenlægge flere gavekort til ét. Vær blot obs på, at du ikke kan ombytte gavekortet til kontanter eller få udbetalt restbeløb. 

Du kan købe gavekortet hos din nærmest MASH restaurant – når du nu alligevel er forbi for at få stillet din steak sult. 

 

MASH Skoriderkroen Brunch 0272 Low res

Pinsebrunch på MASH

MASH holder åbent til lækker pinsebrunch 2. pinsedag, den 24. maj, på MASH Skovriderkroen – en (forhåbentlig) dejlig solskinsdag med alt det bedste fra buffeten.

Læs mere