MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Glutenfri brød på MASH Skovriderkroen

Glutenfri brød på MASH Skovriderkroen

Det er desværre ikke alle, som kan tåle brød med gluten – derfor er det med stor glæde, at vi har introduceret glutenfri brød på MASH Skovriderkroen, så alle kan få en bid brød til deres brunch.

Det glutenfri brød kommer fra Fordsmands Glutenfri, hvor Lone Fordsman har flere års erfaring med at bage både brød og kager, som ikke indeholder gluten.

Lone startede med at bage glutenfri brød på grund af hendes børn, men siden da har hun haft stor succes med at udvide sin virksomhed, hvilket vi nu kan nyde godt af.

Så er du glutenallergiker (eller foretrækker du blot at udelade gluten i din kost), er der nu ingen undskyldninger for ikke at smutte forbi Danmarks bedste brunch i de skønne omgivelser i Charlottenlund.

final3561

Nye retter på vej!

Den 13. oktober lander et nyt menukort på MASH – er det dalet hele vejen fra himlen? Man skulle tro det, for der er nogle lækre nye retter på kortet.

Læs mere

final 1837

DinnerDays hos MASH

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder MASH en lækker 3-retters menu med forret, hovedret og dessert til kun 400,- kr. per person.

Læs mere