MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Hold julefrokost hos MASH

Hold julefrokost hos MASH

Har du planlagt vinterens julefrokoster eller er du først kommet i tanke om det da du så denne post? Så har vi en brandgod idé, vi godt vil dele med dig.

Overskriften sagde det hele. Julefrokost på MASH – lyder det ikke som en god idé? 

I stedet for at bakse med hjemmelavede frikadeller og stå og glo olmt på den tomme silde-hylde i Netto fem minutter i lukketid, kan du få MASH til at stå for julefrokosten og lade os forkæle dig gul, blå og karry-farvet.

Hvis julefrokosten ikke behøver følge traditionerne til punkt og prikke, men i stedet gerne må inkludere saftige steaks, gode cocktails og vin i verdensklasse, så er MASH det oplagte valg – og bare rolig, vi har skam ris a la mande.

MASH har efterhånden syv restauranter rundt omkring i Danmark, der kan danne rammerne om din julefrokost. Lige fra de hyggelige borde i MASH Aarhus’ vinkælder til de store private dining lokaler med udsigt over havnen hos MASH Rungsted Havn – for ikke at glemme mulighederne for en julefrokost i London, Hamborg eller Düsseldorf?

Læs mere om vores selskabslokaler og kontakt os her.

Vi glæder os til at se jeres selskab til julefrokost hos MASH!

Instagram MODEN CALIFORNISK VIN MIDDAG kopi 3

Vin middage på MASH

Vi starter 2020 godt ud med hele to fantastiske vinoplevelse i januar, hvor du både kan lære mere om vinene fra David Ramey og Silverado Vineyards.

Læs mere

MASH nyhedsbrev 4

Skrab og vind!

Ingen jul uden julekalender. Derfor lancerer vi i dag årets MASH julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan skrabe dig frem til lækre præmier.

Læs mere