MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Hold julefrokost hos MASH

Hold julefrokost hos MASH

Har du planlagt vinterens julefrokoster eller er du først kommet i tanke om det da du så denne post? Så har vi en brandgod idé, vi godt vil dele med dig.

Overskriften sagde det hele. Julefrokost på MASH – lyder det ikke som en god idé? 

I stedet for at bakse med hjemmelavede frikadeller og stå og glo olmt på den tomme silde-hylde i Netto fem minutter i lukketid, kan du få MASH til at stå for julefrokosten og lade os forkæle dig gul, blå og karry-farvet.

Hvis julefrokosten ikke behøver følge traditionerne til punkt og prikke, men i stedet gerne må inkludere saftige steaks, gode cocktails og vin i verdensklasse, så er MASH det oplagte valg – og bare rolig, vi har skam ris a la mande.

MASH har efterhånden syv restauranter rundt omkring i Danmark, der kan danne rammerne om din julefrokost. Lige fra de hyggelige borde i MASH Aarhus’ vinkælder til de store private dining lokaler med udsigt over havnen hos MASH Rungsted Havn – for ikke at glemme mulighederne for en julefrokost i London, Hamborg eller Düsseldorf?

Læs mere om vores selskabslokaler og kontakt os her.

Vi glæder os til at se jeres selskab til julefrokost hos MASH!

MASH nyhedsbrev

Nu er den nye menu landet!

Har du en booking hos MASH her en af dagene? Så kan du godt glæde dig til at sætte tænderne i vores nye retter og skylle ned med nye vine og cocktails.

Læs mere

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere

finalLR0309

Nye retningslinjer på MASH

Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer så både vores gæster og personale sikkert kan komme på MASH Steakhouse. Det betyder at du fra på torsdag den 17. september skal huske at medbringe et mundbind når du skal spise på MASH, som du skal bære når du bevæger dig rundt i restauranten.

Læs mere