MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Hvad er der på menuen?

Hvad er der på menuen?

Vi har en ny menu klar til vi åbner den 21. april, og du kan godt glæde dig!

Menukortet har fået en sommerfrisk opdatering, så du kan nyde det bedste fra det danske forår og sommer på din nærmeste MASH restaurant.

Vi har blandt andet skiftet fire forretter ud, så vi nu kan tilbyde dig to nye forårsfriske salater, samt en fantastisk halv råstegt hummer a l’Américaine og lækre grillede jomfruhummere – helt perfekte med et glas rosé i solen.

Du kan desuden nyde en hel grillet havbars, samt vores grillede havtaskehale til hovedret; alt det gode fra havet direkte til din tallerken – og vi har selvfølgelig de helt rigtige hvidvine dertil. 

Desserterne har også fået en opdatering, så du nu kan slutte middagen af med en lækker chokoladefondant eller dejlige danske ribs med vaniljeflødeis. 

Vores favorit-cocktail, Ginger Passion, har også fået en permanent plads på menukortet, så du nu kan nyde den lækre Umami drink både inden, under og efter middagen – eller bare nyde den i baren med nogle af vores lækre bar snacks. 

Vi glæder os til at præsentere de nye retter for dig og til at få din feedback på menukortet, både nye som gamle retter, cocktails og vine.

Du kan se menukortet her!

– Og husk at booke bord i god tid inden du vil sætte tænderne i saftige steaks og forårsretter.
Web slider blog2 3

Sommer på MASH

Den danske sommer er over os, og hos MASH står vi klar med dejlige sommerretter lavet af sæsonens bedste ingredienser – selvfølgelig med iskold hvidvin eller rosé til.

Læs mere

MASH Skoriderkroen Brunch 0272 Low res

Pinsebrunch på MASH

MASH holder åbent til lækker pinsebrunch 2. pinsedag, den 24. maj, på MASH Skovriderkroen – en (forhåbentlig) dejlig solskinsdag med alt det bedste fra buffeten.

Læs mere