MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Hvad er du taknemmelig for?

Hvad er du taknemmelig for?

Den 24. november er det Thanksgiving – ikke en højtid vi har tradition for herhjemme, men eftersom dagen bl.a. går ud på at spise sig halvt fordærvet, er vi helt med på idéen!

Desuden vil bruge lejligheden til at fortælle lidt om, hvad vi er taknemmelige for. Udover alle vores fantastiske gæster, er vi nemlig ellevilde med en helt bestemt udskæring, som vi synes fortjener lidt ekstra plads i rampelyset: Bone in Ribeye. 

Vores Bone in Ribeye stammer fra Greater Omaha i Nebraska, USA. Det amerikanske kvæg bliver fodret med kraftfoder, græs og majs – sidstnævnte bidrager til kødets fedtsætning. Majs er stivelse, der nemt omsættes til sukker, hvilket giver en kraftigere fedtsætning i kødet. Bøffens stegeskorpe er faktisk en karamelisering af sukkeret i blodet. Ja, så lærte du også lidt i dag.

Den saftige amerikanske steak er en af vores mest populære. Den er nemlig mør, saftig og smagfuld – og på grund af de strikse restriktioner på eksporteret kød i USA, er kvæget også helt fri for hormoner og penicillin. 

Vores Bone in Ribeye er lidt af en bassedreng på ca 600g – den er derfor oplagt at dele med en ven, kæreste, kollega eller familiemedlem, der også er dybt taknemmelig for den saftige udskæring.

Hvis du også vil ære den amerikanske Thanksgiving tradition, så kom endelig forbi din nærmeste MASH restaurant den 24. november og vis din taknemmelighed ved at sætte tænderne i en perfekt tilberedt Bone in Ribeye – det manglede da bare!

 

webslider11

Book din julefrokost hos MASH

Sæt kryds i kalenderen allerede nu og gå efteråret i møde med ro i sjælen. Book vores hyggelige selskabslokaler allerede nu, så din julefrokost er på plads!

Læs mere