MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Julefrokostsæsonen er lige rundt om hjørnet

Julefrokostsæsonen er lige rundt om hjørnet

Er du mentalt forberedt på at julehygge dig til op over begge ører med familie, venner og kollegaer? 

Tag dit selskab med til julefrokost på MASH, så sparer du opvasken og skruer op for kvaliteten.

Hos MASH står vi klar til at tage imod dit selskab på alle vores restauranter (eks. Airport) – vi har saftige steaks, den bedste vin og selvfølgelig ris a la mande til alle.  

Hvis du har mod på at skifte kryddersilden ud med veltilberedte steaks og snapsen ud med vin, er MASH det helt rigtige sted til din julefrokost. Og bare rolig, vi har juledekorationerne på plads og masser af festlig stemning at dele ud af.  

Vi har private selskabslokaler over hele landet, og vi modtager gerne selskaber i alle størrelser, fra 8 til 230 gæster – du kan nemlig booke hele restauranten, hvis det skal gå rigtig vildt for sig. Vi står til rådighed med at finde den løsning, der passer bedst til dit selskab, så julefreden er sikret. 

Hvad end du befinder dig i Midtjylland, på Fyn eller i Nordsjælland, står vi klar til at give dit selskab en julefrokost, I sent glemmer. 

Book bord her!

Eller ring til os på +45 33 13 93 00 for at høre mere om hvordan vi sikrer, at din julefrokost bliver en succes. 

MASH nyhedsbrev

Nu er den nye menu landet!

Har du en booking hos MASH her en af dagene? Så kan du godt glæde dig til at sætte tænderne i vores nye retter og skylle ned med nye vine og cocktails.

Læs mere

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere

finalLR0309

Nye retningslinjer på MASH

Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer så både vores gæster og personale sikkert kan komme på MASH Steakhouse. Det betyder at du fra på torsdag den 17. september skal huske at medbringe et mundbind når du skal spise på MASH, som du skal bære når du bevæger dig rundt i restauranten.

Læs mere