MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Julefrokostsæsonen er lige rundt om hjørnet

Julefrokostsæsonen er lige rundt om hjørnet

Er du mentalt forberedt på at julehygge dig til op over begge ører med familie, venner og kollegaer? 

Tag dit selskab med til julefrokost på MASH, så sparer du opvasken og skruer op for kvaliteten.

Hos MASH står vi klar til at tage imod dit selskab på alle vores restauranter (eks. Airport) – vi har saftige steaks, den bedste vin og selvfølgelig ris a la mande til alle.  

Hvis du har mod på at skifte kryddersilden ud med veltilberedte steaks og snapsen ud med vin, er MASH det helt rigtige sted til din julefrokost. Og bare rolig, vi har juledekorationerne på plads og masser af festlig stemning at dele ud af.  

Vi har private selskabslokaler over hele landet, og vi modtager gerne selskaber i alle størrelser, fra 8 til 230 gæster – du kan nemlig booke hele restauranten, hvis det skal gå rigtig vildt for sig. Vi står til rådighed med at finde den løsning, der passer bedst til dit selskab, så julefreden er sikret. 

Hvad end du befinder dig i Midtjylland, på Fyn eller i Nordsjælland, står vi klar til at give dit selskab en julefrokost, I sent glemmer. 

Book bord her!

Eller ring til os på +45 33 13 93 00 for at høre mere om hvordan vi sikrer, at din julefrokost bliver en succes. 

final3561

Nye retter på vej!

Den 13. oktober lander et nyt menukort på MASH – er det dalet hele vejen fra himlen? Man skulle tro det, for der er nogle lækre nye retter på kortet.

Læs mere

final 1837

DinnerDays hos MASH

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder MASH en lækker 3-retters menu med forret, hovedret og dessert til kun 400,- kr. per person.

Læs mere