MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Valentinsdag på MASH

Valentinsdag på MASH

Ingen Valentinsdag uden stearinlys, champagne og god mad. Inviter din udkårne med på MASH den 14. februar og få et glas champagne på huset. 

Vi elsker kærlighed. Hvad end du vil fejre Valentinsdag med en partner, en ven eller bare vil udtrykke din kærlighed til kød, står vi klar til at fejre dagen med dig.  

Hvis du booker bord på en dansk MASH restaurant (ex. Airport) den 14. februar giver vi et gratis glas champagne til hver gæst – nemme point for dig, masser af kærlighed fra os. 

Vi sørger selvfølgelig for de bedste rammer for en romantisk aften med god mad, god vin og intime røde sofaer, I kan smelte sammen i efter maden. 

Du kan for eksempel imponere din udkårne med den fantastiske udsigt over Københavns tage fra MASH Penthouse, snuppe en romantisk gåtur ved vanden inden en middag på MASH Rungsted Havn eller sidde tæt i den ambitiøse bar hos MASH Odense – alt er muligt med maven fuld af perfekt tilberedte steaks og udsøgte bobler.  

Men husk at booke bord med det vons hvis du vil sikre dig en romantisk aften på MASH: 

Book bord.

Vi glæder os til at sprede kærlighed ude i restauranterne på Valentinsdag og give dig og din partner eller selskab en fantastisk aften fyldt med gode minder og god mad. 

MASH nyhedsbrev

Nu er den nye menu landet!

Har du en booking hos MASH her en af dagene? Så kan du godt glæde dig til at sætte tænderne i vores nye retter og skylle ned med nye vine og cocktails.

Læs mere

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere

finalLR0309

Nye retningslinjer på MASH

Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer så både vores gæster og personale sikkert kan komme på MASH Steakhouse. Det betyder at du fra på torsdag den 17. september skal huske at medbringe et mundbind når du skal spise på MASH, som du skal bære når du bevæger dig rundt i restauranten.

Læs mere