MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Køb et gavekort til mor – og få 33% rabat!

Køb et gavekort til mor – og få 33% rabat!

Med Mors Dag lige om hjørnet og en masse lukkede restauranter bliver fejringen af kommende højtider lidt anderledes i år.

Vi håber dog, at du vil bruge denne anledning til at udskyde gaveregnen lidt og købe et gavekort til MASH til mors dag, fars dag eller bare til én du savner ekstra meget i disse isolationstider. 

Hvis du køber et gavekort til MASH på over 300,- kr. i de næste tre uger, vil du automatisk få 33% rabat! Hvis du køber et gavekort med en værdi á 500,-, vil det altså kun koste dig 335,- kr. 

Hos MASH glæder vi os helt ustyrligt til at åbne dørene igen og gøre, det vi gør bedst. Nemlig at servere de saftigste steaks, de bedste vine og forkæle alle gæster, der sætter sig til rette i vores restauranter.  

Det er ingen hemmelighed, at det gør ondt på både sjæl og økonomi ikke at kunne grille dine steaks, diske op med søde desserter og spændende forretter, eller finde den helt rigtige vin eller cocktail til din MASH oplevelse. 

Vi håber, du har lyst til at købe et gavekort, så du kan give glæden ved god mad og godt selskab videre – så snart vi må åbne dørene igen.

Køb gavekort her!

De 33% i rabat gives på alle gavekort købt online over de næste 3 uger (frem til den 14. april).

Gavekortene kan bruges hos alle MASH restauranter i Danmark (ekskl. Airport).

webslider8

Ændrede åbningstider

I forbindelse med at situationen med COVID-19 har udviklet sig, har vi hos MASH besluttet at lukke nogle af vores restauranter.

Læs mere

webslider5

Vi holder åbent

Vi skal passe på os selv og tage ekstra hensyn til hinanden i denne tid. Det gør vi også på MASH.

Læs mere