MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Magisk og mørt efterår i Odense

Magisk og mørt efterår i Odense

Der er masser af grunde til at tilbringe hele eller dele af efterårsferien i charmerende Odense, hvor der er magi i luften og i gaderne.

Forkæl hele familien med fortryllende aktiviteter på Fyn i oktober. Den 17. til 19. oktober afholdes bl.a. Magiske dage; en sjov og uforglemmelig eventyrlig oplevelse for alle - en hel festival hvor alskens magiske universer fejres med spændende aktiviteter rundt omkring i Odense by. 

Børn (og voksne) i alle aldre kan blandt andet lave deres helt egen tryllestav, de tørstige kan kaste sig over ølsmagning i ægte Game Of Thrones-stil, og så er der også havfruesvømning, hvis du altid har drømt om det. 

Magien slutter dog ikke her. Hos Børnekulturhuset Fyrtøjet kan store og små nemlig træde ind i selveste H.C. Andersens eventyr om elverkongens fest med workshops og fortællinger i hele efterårsferien.

Hvis du stadig ikke har fået nok af tryllerier, kan du deltage i den 15. Harry Potter festival i byen. Her kan du bl.a. være med til en ægte Quidditch-turnering og komme helt tæt på de smukke ugler. Festivalen foregår den 19-21. oktober, så husk din helt egen tryllestav, hvis du har lavet sådan en tidligere på ugen. 

Tryllerier hos MASH Odense
Når du er færdig med at kaste om dig med besværgelser, er det vores tur til at trylle – i køkkenet, selvfølgelig.  

Menuen på MASH skifter den 7. oktober, så efterårsferien er et oplagt tidspunkt at kigge forbi og prøve alle de nye retter. Vi har herlige efterårslækkerier klar, der kan varme enhver heks eller troldmand.  

Tag hele familien med på MASH Odense og lad os forkæle jer med saftige steaks, god vin og eventyrlige desserter. Den perfekte afslutning på magiske dage i efterårsferien – og den helt rigtige måde at lade op til endnu mere sjov, hvis I kigger forbi til frokost. 

Se åbningstider, menu og book bord

Vi glæder os til at tage imod jer på restauranten i Odense. Vi holder til i Bryggergården på Vestergade 11, hvor du er tæt på alle de fortryllende fynske forlystelser.

final3561

Nye retter på vej!

Den 13. oktober lander et nyt menukort på MASH – er det dalet hele vejen fra himlen? Man skulle tro det, for der er nogle lækre nye retter på kortet.

Læs mere

final 1837

DinnerDays hos MASH

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder MASH en lækker 3-retters menu med forret, hovedret og dessert til kun 400,- kr. per person.

Læs mere