MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

MASH <3 Kobe

MASH <3 Kobe

 

At vi går op i kød, er vist ingen hemmelighed. Det burde heller ikke være gået nogens næser forbi, at vi, som en af meget få restauranter i verden, serverer ægte Kobe-kød, importeret direkte fra Japan. Vi er faktisk den restaurant i verden, der importerer mest Kobe.

Da Japan langsomt åbnede for eksporten af Kobe tilbage i 2012, sørgede vi for at være blandt de første, der kunne forkæle vores gæster med det mytiske kød, allerede i 2014. Og vi bliver aldrig trætte af Kobe. Derfor vil vi fra 2017 aftage 50% af al Kobe eksporteret fra Japan, så du kan sætte tænderne i endnu flere lækre udskæringer.

Hvordan var det nu med Koben?
I restauranter over hele verden har der i mange år været “Kobe” på menuen. Det er bare ikke rigtig Kobe. Kobe er en beskyttet titel, der kun bruges om kød fra kvæg, der er af en bestemt race, vokser op i Kobe-regionen i Japan og fodres, holdes og slagtes under helt særlige forhold. 

Wagyu, derimod, er blot en betegnelse for det japanske kvæg, som Kobe-kødet også stammer fra. Men ikke alt Wagyu er Kobe, da det kun er 3000 stykker kvæg, af racen Tajima, der kan betegnes som Kobe. Og kun 300 af disse eksporteres om året. 

Så hvis du vil opleve det sagnomspundne kød her i Danmark, er det bare om at booke bord på den nærmeste MASH restaurant – eller tage en tur forbi vores restauranter i London eller Hamburg – tro os, Koben er værd at rejse for!

P.S. Har du lagt mærke til ‘XO’ kvalitetsmærket ud for vores Kobe på menukortet? Det betyder, at vores kvæg er valgt personligt af Master of Wagyu, Hisato Hamada. Ja, ja, vi skulle bare lige blære os.

webslider11

Book din julefrokost hos MASH

Sæt kryds i kalenderen allerede nu og gå efteråret i møde med ro i sjælen. Book vores hyggelige selskabslokaler allerede nu, så din julefrokost er på plads!

Læs mere