MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

MASH åbner på Gammel Kongevej 116

MASH åbner på Gammel Kongevej 116

I september kunne MASH meddele, at partnerne bag restauranten kiggede på lokaler på Frederiksberg. Nu er tingene faldet på plads, og MASH kan sætte adresse og dato på åbning af steakimperiets 11. restaurant.

Copenhagen Concepts, der er selskabet bag de succesfulde MASH restauranter i Danmark, England og Tyskland, har længe haft et godt øje til Frederiksberg. Partnerne har brugt godt et år på at finde de rette lokaler til MASH konceptets velkendte røde læder, møre bøffer og udsøgte vine, og nu er aftalen endelig faldet på plads. MASH rykker ind ca. midt på Gammel Kongevej, nærmere betegnet nr. 116, hvor der tidligere lå en filial af Danske Bank – med første forventede åbningsdag i marts 2018.

- Vi er rigtig glade for at komme til Frederiksberg med en rigtig god placering midt på Gammel Kongevej. Alle vores restauranter har hver deres karakteristika, og MASH Frederiksberg vil også blive noget særligt med et fokus på en stor og indbydende bar samt som mødested til både frokost og aften, siger Mikkel Glahn, Marketing Manager og Partner i Copenhagen Concepts.

Borgmester Jørgen Glenthøj (C) er begejstret for at få MASH til bydelen:

- Jeg byder MASH hjertelig velkommen på Frederiksberg. Det kommer til at bidrage med endnu mere byliv på Gammel Kongevej og bliver endnu et aktiv i Frederiksbergs velfungerende restaurant- og caféliv, siger Jørgen Glenthøj, borgmester på Frederiksberg. 

Frederiksberg-borgere elsker at spise lokalt
MASH, der bl.a. har restauranter på Bredgade, på toppen af Tivoli Hotellet og på Skovriderkroen, har erfaret, at mange borgere på Frederiksberg holder af at spise lokalt.

- At kunne gå eller cykle til en god restaurant i nabolaget er i høj kurs på Frederiksberg, og derfor er jeg også utroligt glad for vores centrale placering, som jeg forventer, bliver et populært sted både til frokost, til aften og i baren efter en middag, eller når man kommer ind fra gaden og bare gerne vil have et godt glas i baren. Vi kommer med vores velkendte og populære menu af starters, steaks og sides og vil løbende variere kortet med sæsonaktuelle tavleretter, siger Mikkel Glahn.

MASH vokser
Den 6. december fejrer MASH’ nyeste restaurant i Danmark, restauranten i Odense 1 års fødselsdag. I oktober åbnede MASH i Düsseldorf, og Copenhagen Concepts er løbende i dialog med udlejere i udlandet om etableringen af flere MASH restauranter.

- Jeg har en god fornemmelse med MASH på Frederiksberg. Det passer godt sammen, synes jeg. Vores erfaringer fra åbning af ti MASH restauranter fortæller mig, at konceptet holder – vel at mærke, hvis vi er i stand til at finde den rette placering, og det er Gammel Kongevej, siger Jesper Boelskifte, CEO i Copenhagen Concepts.

MASH’ team af medarbejdere på Frederiksberg er ved at blive sat, men der er stadig plads til flere tjenere – gerne fra Frederiksberg. Læs mere her.

MASH Skoriderkroen Brunch 0274 Low res

Studenterfejring hos MASH

Rundt omkring i landet udklækkes der nu studenter, som skal fejres i stor stil. Vi har selvfølgelig bord til studenten og hele familien på MASH!

Læs mere

webslider9

Fejr Skt. Hans på MASH

Grundet coronavirus er de fleste Skt. Hans bål desværre aflyst, men vi har selvfølgelig ild i grillen på Skt. Hans, den 23. juni!

Læs mere

final beskaret1745

Fars Dag på MASH

Nu hvor MASH igen har åbent, er det på tide at fejre manden i dit liv med en gave, han helt sikkert vil værdsætte: en god bøf i godt selskab.

Læs mere