MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

MASH bartender i global cocktail-finale

MASH bartender i global cocktail-finale

Når den globale Bacardi Legacy konkurrence løber af stablen i Miami i maj, er det en MASH bartender der står klar til at repræsentere Danmark. 

Den 24. februar konkurrerede tre dygtige danske bartendere i den danske finale af Bacardi Legacy cocktail konkurrencen. Vinderen blev vores egen Marie Dørge fra MASH Frederiksberg!

Det betyder at Marie repræsenterer hele Danmark ved finalen i Miami den 1.-7. maj 2020. 

Bacardi Legacy er en årlig cocktail konkurrence, hvor bartendere over hele verden kan vise deres evner bag baren frem og konkurrere om at lave de allerbedste cocktails med Bacardis lækre rom. 

Marie vandt den danske finale med sin cocktail Pear with me. Du kan prøve at gøre Marie kunsten efter med denne opskrift: 

  • 35 ml Bacardi Carta Blanca
  • 15 ml Applebrandy
  • 10 ml Sweet white vermouth
  • 20 ml citronjuice
  • 20 ml hjemmelavet pæresirup (se opskriften på Instagram)
  • Absinth rinse 

Du kan følge Maries rejse til Miami og hele vejen til sejren på Instagram!

Vi hepper allesammen på Marie, der har alle de evner og den passion for gode cocktails, det kræver at hive titlen hjem for MASH – og for hele landet.

Stik Marie et like og kom forbi MASH Hour på MASH Frederiksberg, eller på din nærmeste MASH, for at smage vores fantastiske cocktails. 

final3561

Nye retter på vej!

Den 13. oktober lander et nyt menukort på MASH – er det dalet hele vejen fra himlen? Man skulle tro det, for der er nogle lækre nye retter på kortet.

Læs mere

final 1837

DinnerDays hos MASH

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder MASH en lækker 3-retters menu med forret, hovedret og dessert til kun 400,- kr. per person.

Læs mere