MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

MASH bartender i global cocktail-finale

MASH bartender i global cocktail-finale

Når den globale Bacardi Legacy konkurrence løber af stablen i Miami i maj, er det en MASH bartender der står klar til at repræsentere Danmark. 

Den 24. februar konkurrerede tre dygtige danske bartendere i den danske finale af Bacardi Legacy cocktail konkurrencen. Vinderen blev vores egen Marie Dørge fra MASH Frederiksberg!

Det betyder at Marie repræsenterer hele Danmark ved finalen i Miami den 1.-7. maj 2020. 

Bacardi Legacy er en årlig cocktail konkurrence, hvor bartendere over hele verden kan vise deres evner bag baren frem og konkurrere om at lave de allerbedste cocktails med Bacardis lækre rom. 

Marie vandt den danske finale med sin cocktail Pear with me. Du kan prøve at gøre Marie kunsten efter med denne opskrift: 

  • 35 ml Bacardi Carta Blanca
  • 15 ml Applebrandy
  • 10 ml Sweet white vermouth
  • 20 ml citronjuice
  • 20 ml hjemmelavet pæresirup (se opskriften på Instagram)
  • Absinth rinse 

Du kan følge Maries rejse til Miami og hele vejen til sejren på Instagram!

Vi hepper allesammen på Marie, der har alle de evner og den passion for gode cocktails, det kræver at hive titlen hjem for MASH – og for hele landet.

Stik Marie et like og kom forbi MASH Hour på MASH Frederiksberg, eller på din nærmeste MASH, for at smage vores fantastiske cocktails. 

SOME Nytar2019 20 MASH ALL DK 1250x550pxBLAN K

En helt særlig nytårsaften på MASH

Vi åbner dørene kl. 17 den 31. december og følger selvfølgelig regeringens retningslinjer og lukker dem igen kl. 22. Derfor kan du i år nyde en fantastisk 4-retters menu med god vin og samtidig være klar til at skåle nytåret ind ved midnat med champagne og kransekage derhjemme eller sammen...

Læs mere

MASH nyhedsbrev

Nu er den nye menu landet!

Har du en booking hos MASH her en af dagene? Så kan du godt glæde dig til at sætte tænderne i vores nye retter og skylle ned med nye vine og cocktails.

Læs mere