MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

MASH lancerer egen roséchampagne på alle restauranter

MASH lancerer egen roséchampagne på alle restauranter

I sommer lancerede vi vores MASH Champagne, som blev taget rigtig godt imod på alle vores restauranter. Derfor har vi endnu engang sendt vores Master Sommelier Jess Kildetoft en tur i de franske vinmarker for at udvikle den helt rette roséchampagne til MASH i samarbejde med producenten André Clouet. Den perfekte MASH roséblend har været 12 måneder undervejs, men er nu endelig på vinkortet på alle vores restauranter i Danmark, Tyskland og England. 

Baseret på fransk ekspertise og Grand Cru-vinmarker 
Vinproducenten André Clouet har hjemme i den lille søvnige, franske by Bouzy, der er særligt kendt for deres Pinot Noir-druer fra Champagne-regionen. Alle André Clouet-marker kan pynte sig med titlen Grand Cru for deres fine historie og kvalitet, og derfor stammer basen for MASH’ helt egen rosé netop herfra.

- Efter adskillige smagninger af husets reservevine kom vi frem til en kombination, der begejstrede os, og den nye MASH Roséchampagne er derfor i al sin enkelthed skabt på 50% Pinot Noir fra Bouzy samt 50% Chardonnay fra Grand Cru-marker i Le Mesnil sur Oger, Côte des Blancs, forklarer Jess Kildetoft, Master Sommelier og Wine Director hos MASH.

Pinot Noir-druen giver vinen sin flotte struktur, nerve og den flotte røde frugt og Chardonnay spiller ind med frisk syre, bid og mineralitet. Vinen er desuden baseret på flere spektakulære årgange, hvilket man tydeligt kan mærke i glasset. 

Den høje procentdel af Pinot Noir og en balanceret dosage giver vinen en forfinet samt saftig og generøs stil, der er glimrende både som aperitif men også som ledsager til mad. 

MASH Roséchampagne er netop blevet en del af vinkortet på alle MASH restauranter.

final3561

Nye retter på vej!

Den 13. oktober lander et nyt menukort på MASH – er det dalet hele vejen fra himlen? Man skulle tro det, for der er nogle lækre nye retter på kortet.

Læs mere

final 1837

DinnerDays hos MASH

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder MASH en lækker 3-retters menu med forret, hovedret og dessert til kun 400,- kr. per person.

Læs mere