MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

MASH lancerer egen roséchampagne på alle restauranter

MASH lancerer egen roséchampagne på alle restauranter

I sommer lancerede vi vores MASH Champagne, som blev taget rigtig godt imod på alle vores restauranter. Derfor har vi endnu engang sendt vores Master Sommelier Jess Kildetoft en tur i de franske vinmarker for at udvikle den helt rette roséchampagne til MASH i samarbejde med producenten André Clouet. Den perfekte MASH roséblend har været 12 måneder undervejs, men er nu endelig på vinkortet på alle vores restauranter i Danmark, Tyskland og England. 

Baseret på fransk ekspertise og Grand Cru-vinmarker 
Vinproducenten André Clouet har hjemme i den lille søvnige, franske by Bouzy, der er særligt kendt for deres Pinot Noir-druer fra Champagne-regionen. Alle André Clouet-marker kan pynte sig med titlen Grand Cru for deres fine historie og kvalitet, og derfor stammer basen for MASH’ helt egen rosé netop herfra.

- Efter adskillige smagninger af husets reservevine kom vi frem til en kombination, der begejstrede os, og den nye MASH Roséchampagne er derfor i al sin enkelthed skabt på 50% Pinot Noir fra Bouzy samt 50% Chardonnay fra Grand Cru-marker i Le Mesnil sur Oger, Côte des Blancs, forklarer Jess Kildetoft, Master Sommelier og Wine Director hos MASH.

Pinot Noir-druen giver vinen sin flotte struktur, nerve og den flotte røde frugt og Chardonnay spiller ind med frisk syre, bid og mineralitet. Vinen er desuden baseret på flere spektakulære årgange, hvilket man tydeligt kan mærke i glasset. 

Den høje procentdel af Pinot Noir og en balanceret dosage giver vinen en forfinet samt saftig og generøs stil, der er glimrende både som aperitif men også som ledsager til mad. 

MASH Roséchampagne er netop blevet en del af vinkortet på alle MASH restauranter.

MASH Skoriderkroen Brunch 0274 Low res

Studenterfejring hos MASH

Rundt omkring i landet udklækkes der nu studenter, som skal fejres i stor stil. Vi har selvfølgelig bord til studenten og hele familien på MASH!

Læs mere

webslider9

Fejr Skt. Hans på MASH

Grundet coronavirus er de fleste Skt. Hans bål desværre aflyst, men vi har selvfølgelig ild i grillen på Skt. Hans, den 23. juni!

Læs mere

final beskaret1745

Fars Dag på MASH

Nu hvor MASH igen har åbent, er det på tide at fejre manden i dit liv med en gave, han helt sikkert vil værdsætte: en god bøf i godt selskab.

Læs mere