MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

MASH Penthouse-bartender vinder prestigefyldt konkurrence

MASH Penthouse-bartender vinder prestigefyldt konkurrence

Jonas Andersen, en af vores bartendere fra MASH Penthouse, har netop sikret sig den prestigefyldte titel som Danmarks bedste bartender ved Diageo World Class. Konkurrencen blev afholdt i Drummuir Castle, Skotland, i sidste uge.

Det var dog ikke kun titlen som Danmarks bedste deltagere, som Jonas kunne hive med hjem – han blev nemlig også kåret som “Winner of the Nordics”, der gik til den bedste deltagere fra alle de nordiske lande.

Jonas sikrede sig sejren med de to drinks Copper Rock Punch og The Herald (som du kan se ingredienserne i nedenfor), men sejren kom alligevel som så stor en overraskelse for Jonas, at han blev helt mundlam. “Det mest underholdende øjeblik var, da jeg var så sikker på, at de andre deltagere havde gjort det bedre end mig, at jeg simpelthen blev så overrasket, at jeg ikke kunne sige noget som helst – de andre deltagere var derimod overrasket over, at jeg var så overrasket, så det havde vi det lidt sjovt over.

"Copper Rock Punch" 

45 ml Cardhu 12
15 ml Heering Coffee
15 ml Pineapple Vanilla Syrup
20 ml Lemon Juice
20 ml Pineapple Juice
4 dashes Tobacco Bitters 

"The Herald"

40 ml Tanqueray 10
25 ml Noilly Prat
10 ml St Germain
15 ml Genepi
4 dashes Apple Acid 

Med sejren kan Jonas nu se frem til at repræsentere Danmark senere på året, når de globale finaler afholdes i Miami. Vi glæder os til at følge Jonas og ønsker ham held og lykke!

webslider11

Book din julefrokost hos MASH

Sæt kryds i kalenderen allerede nu og gå efteråret i møde med ro i sjælen. Book vores hyggelige selskabslokaler allerede nu, så din julefrokost er på plads!

Læs mere