MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

MASH støtter julefrokoster til socialt udsatte

MASH støtter julefrokoster til socialt udsatte

Den 24. december lukker landets butikker og supermarkeder dørene hen mod aftenen, og de fleste åbner ikke igen før den 27. december. Mange madvarer kan ikke holde sig henover højtiden og er derfor i fare for at ryge direkte i skraldespanden.

Heldigvis samarbejder Netto med kendte kokke over hele landet for at undgå præcis dette. Over 100 Netto-butikker donerer de varer, der ikke kan holde sig, til velgørende organisationer, der sørger for, at maden kommer ud til dem, der har allermest brug for den. 

Der vil blive holdt 12 julefrokoster landet over, hvor forskellige kokke vil diske op med lækre juleretter og spændende festmåltider lavet af den mad, Netto har doneret, så maden ikke går til spilde. Frokosterne er primært for socialt udsatte og andre, der ikke har mulighed for at få holde jul med and, rødkål og ris a la mande. 

MASH støtter op om det gode formål, og vi sender vores dygtige kok Mikkel Nielsen til Esbjerg for at trylle et fantastisk måltid frem til dem, der har brug for det.  

– Det er dejligt at kunne give lidt igen her i juletiden. Det er jo det, julen handler om: at give. Hos MASH gør vi alt, hvad vi kan for at bekæmpe madspild, og kombineret med muligheden for at skabe en god oplevelse for trængende, var der ingen tvivl om, at vi ville stille op, siger Marketing Manager i Copenhagen Concepts, Mikkel Glahn. 

Det forventes, at op mod 1000 mennesker vil blive bespist med lækre juleretter i forbindelse med velgørenhedsarrangementerne. 

MASH Skoriderkroen Brunch 0274 Low res

Studenterfejring hos MASH

Rundt omkring i landet udklækkes der nu studenter, som skal fejres i stor stil. Vi har selvfølgelig bord til studenten og hele familien på MASH!

Læs mere

webslider9

Fejr Skt. Hans på MASH

Grundet coronavirus er de fleste Skt. Hans bål desværre aflyst, men vi har selvfølgelig ild i grillen på Skt. Hans, den 23. juni!

Læs mere

final beskaret1745

Fars Dag på MASH

Nu hvor MASH igen har åbent, er det på tide at fejre manden i dit liv med en gave, han helt sikkert vil værdsætte: en god bøf i godt selskab.

Læs mere