MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

MASH støtter julefrokoster til socialt udsatte

MASH støtter julefrokoster til socialt udsatte

Den 24. december lukker landets butikker og supermarkeder dørene hen mod aftenen, og de fleste åbner ikke igen før den 27. december. Mange madvarer kan ikke holde sig henover højtiden og er derfor i fare for at ryge direkte i skraldespanden.

Heldigvis samarbejder Netto med kendte kokke over hele landet for at undgå præcis dette. Over 100 Netto-butikker donerer de varer, der ikke kan holde sig, til velgørende organisationer, der sørger for, at maden kommer ud til dem, der har allermest brug for den. 

Der vil blive holdt 12 julefrokoster landet over, hvor forskellige kokke vil diske op med lækre juleretter og spændende festmåltider lavet af den mad, Netto har doneret, så maden ikke går til spilde. Frokosterne er primært for socialt udsatte og andre, der ikke har mulighed for at få holde jul med and, rødkål og ris a la mande. 

MASH støtter op om det gode formål, og vi sender vores dygtige kok Mikkel Nielsen til Esbjerg for at trylle et fantastisk måltid frem til dem, der har brug for det.  

– Det er dejligt at kunne give lidt igen her i juletiden. Det er jo det, julen handler om: at give. Hos MASH gør vi alt, hvad vi kan for at bekæmpe madspild, og kombineret med muligheden for at skabe en god oplevelse for trængende, var der ingen tvivl om, at vi ville stille op, siger Marketing Manager i Copenhagen Concepts, Mikkel Glahn. 

Det forventes, at op mod 1000 mennesker vil blive bespist med lækre juleretter i forbindelse med velgørenhedsarrangementerne. 

MASH nyhedsbrev

Nu er den nye menu landet!

Har du en booking hos MASH her en af dagene? Så kan du godt glæde dig til at sætte tænderne i vores nye retter og skylle ned med nye vine og cocktails.

Læs mere

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere

finalLR0309

Nye retningslinjer på MASH

Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer så både vores gæster og personale sikkert kan komme på MASH Steakhouse. Det betyder at du fra på torsdag den 17. september skal huske at medbringe et mundbind når du skal spise på MASH, som du skal bære når du bevæger dig rundt i restauranten.

Læs mere