MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Nu er den nye menu landet!

Nu er den nye menu landet!

Har du en booking hos MASH her en af dagene? Så kan du godt glæde dig til at sætte tænderne i vores nye retter og skylle ned med nye vine og cocktails. 

Vildsvineragout, gambasrejer, softshell krabbe og hummer i champagneskum – det er nogle af vores nye forretter, og vi er som altid gået efter den bedste kvalitet og de bedste smagsoplevelser. 

Blandt hovedretterne er vi også dykket ned under havets overflade, så du nu kan nyde en delikat havtaskehale eller prøve vores nye MASH Fish’n’Batter med tatarsauce. Hvis du ikke er den store fiskespiser, så bare rolig – vores lækre udskæringer har vi beholdt præcis, som de er, og du kan selvfølgelig stadig finde vores fantastiske MASH tatar og serranoskinke blandt forretterne.

Vi har tilføjet et par nye sides, en ny dessert i sæsonens ånd og lidt flere herlige is fra Hansen Is – for man har jo altid plads til is. 

Udover de lækre nye retter har vi også opdateret vinkort og kreeret nye cocktails. Prøv for eksempel en Beet It cocktail med Bulleit whiskey, ingefær, citron- og rødbedejuice og æggehvider – et nyt nordisk efterårstwist på den klassiske whiskey sour. En perfekt start på måltidet!

Dyk selv ned i den nye menu!

Har du allerede besluttet dig for hvilke lækkerier, du vil prøve først? 

Vi glæder os til at servere de nye retter for dig, og til at høre, hvilken der er din nye favorit. Hvis du ikke allerede har booket bord på MASH kan du gøre det lige her:

Book bord.

Web slider blog2 3

Sommer på MASH

Den danske sommer er over os, og hos MASH står vi klar med dejlige sommerretter lavet af sæsonens bedste ingredienser – selvfølgelig med iskold hvidvin eller rosé til.

Læs mere

MASH Skoriderkroen Brunch 0272 Low res

Pinsebrunch på MASH

MASH holder åbent til lækker pinsebrunch 2. pinsedag, den 24. maj, på MASH Skovriderkroen – en (forhåbentlig) dejlig solskinsdag med alt det bedste fra buffeten.

Læs mere