MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Nu genåbner brunch hos Skovriderkroen

Nu genåbner brunch hos Skovriderkroen

Nu kan du roligt begynde at planlægge din næste weekendbrunch – vi genåbner nemlig vores fremragende brunch med alt, hvad hjertet og maven kan begære.

I de frodige omgivelser nord for København i Charlottenlund ligger vores skønne restaurant Skovriderkroen, der hver weekend byder på brunch.

Nu genåbner vi den 23. maj, og det bliver naturligvis med alt det, der kendetegner en fantastisk start på weekenden.

Der er lune omeletter, steaks og grønne salater, müsli, frisk juice og frugt, kage samt bagværk og naturligvis brød (inklusiv glutenfri) med alskens pålæg. Der mangler med andre ord intet, for det er den klassiske MASH brunch, du kender.

Og ja, der er naturligvis også stadig mulighed for et glas Champagne, hvis du skal fejre en særlig begivenhed – eller blot vil fejre et skridt tilbage imod det mere normale liv.

Vores MASH brunch åbner selvfølgelig efter alle Sundhedsstyrelsens anbefalinger og retningslinjer. Der vil være være øget rengøring, opstillede spritdispensere og minimumsafstand for at nævne nogle af tiltagene.

Du kan læse mere om, hvordan vores restauranter håndterer retningslinjerne her.

Som en del af disse foranstaltninger vil der også være færre borde i restauranten, så der er mere plads at gøre godt med i hele restauranten.

Så du skal være hurtigt ude, for vi skruer altså ned for antallet af gæster hver weekenden, men op for den hyggelige kvalitetstid med brunch i særklasse.

Web slider blog2 3

Sommer på MASH

Den danske sommer er over os, og hos MASH står vi klar med dejlige sommerretter lavet af sæsonens bedste ingredienser – selvfølgelig med iskold hvidvin eller rosé til.

Læs mere

MASH Skoriderkroen Brunch 0272 Low res

Pinsebrunch på MASH

MASH holder åbent til lækker pinsebrunch 2. pinsedag, den 24. maj, på MASH Skovriderkroen – en (forhåbentlig) dejlig solskinsdag med alt det bedste fra buffeten.

Læs mere