MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Ny efterårsmenu!

Ny efterårsmenu!

MASH går efteråret i møde med indtil flere nye udskæringer på kortet. Dertil kommer også tre nye forretter og to desserter – og selvfølgelig både vine og cocktails, der matcher!

Vi har fået tre nye forretter på menuen, der passer som fod i hose til den sprøde efterårstid. Start fx. middagen med en lækker confiteret andeterrin eller få varmen med vores blomkålssuppe med bacon – bare rolig, de elskede klassikere som MASH tatar og linguine med tigerrejer har ikke måttet lade livet, dem kunne vi ikke finde på at tage fra dig. 

Kød til folket
Vi har fået nogle nye udskæringer og muligheder på menuen. Vi har faktisk kun sagt farvel til en enkelt udskæring, men til gengæld skrevet fem nye på. 

Glæd dig til at smage en flat iron steak fra Uruguay, en lækker dansk filet og en stor, amerikansk Bone in rib-eye til de rigtig sultne. Derudover har vi fået en god gammeldags hakkebøf med på kortet samt en Iberico svinekotelet fra Spanien – ja, der er noget til enhver smag!

Med de nye udskæringer er der flere prisvenlige muligheder samt mere afveksling på menuen. Så bliver du jo bare nødt til at komme forbi flere gange for at smage på dem alle sammen, sikke en skam. 

En klassisk afslutning
Til den søde tand har vi fået to gamle kendinge på kortet i stedet for sommerens desserter. Vi tilbyder nu en lun æbletærte med vaniljeis og pecannødder samt en uimodståelige créme brûlée med solbærsorbet – der er jo altid plads til is. 

Udover alle de nye spiselige muligheder, har vi selvfølgelig også et nyt vinkort og cocktailkort, du kan udforske:

Vi er meget spændte på, hvordan du vil tage imod de nye retter og udskæringer, og vi glæder os til, du kommer forbi og smager.

 

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere

finalLR0309

Nye retningslinjer på MASH

Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer så både vores gæster og personale sikkert kan komme på MASH Steakhouse. Det betyder at du fra på torsdag den 17. september skal huske at medbringe et mundbind når du skal spise på MASH, som du skal bære når du bevæger dig rundt i restauranten.

Læs mere

webslider11

Book din julefrokost hos MASH

Sæt kryds i kalenderen allerede nu og gå efteråret i møde med ro i sjælen. Book vores hyggelige selskabslokaler allerede nu, så din julefrokost er på plads!

Læs mere