MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Ny menu på MASH

Ny menu på MASH

 

Så skete det. Menuen på MASH skifter per 28. juni 2016. Bare rolig, vi har ikke skiftet vores udsøgte udskæringer ud med quinoa salater – vi har til gengæld fået nye, skønne forretter på kortet og et par sommerfriske desserter.

Fremover kan du fx. nyde en stegt torskeryg på blomkåls puré eller forkæle dine smagsløg med vores grillede carpaccio. Hvis din gane virkelig skal smøres, står vi klar med stegt foie gras med mango terrin – og til de lyse sommeraftener er vores halve hummer et must! Inden du sætter tænderne i en saftig steak, selvfølgelig …

Vi har stadig nogle klassikere på kortet: vores MASH tatar og tuntatar går fx. ingen steder, og den populære linguine med tigerrejer kunne vi heller ikke drømme om at fjerne!

Det danske køkken hos MASH
Med vores nye menukort har vi skruet op for den danske sommercharme. Vi har byttet MASH kartoffelmosen ud med vores allesammens yndlingstilbehør: cremede flødekartofler. Ja, vi er også selv rimelig vilde med den idé.

Til dessert kan du stadig smovse vores take på drømmekage eller den klassiske cheesecake med rabarber. Derudover har vi fået friske, danske sommerbær på menuen med en lækker råcreme – en let og luftig afslutning på dit MASH måltid. Det er skam ikke det hele, vi har nemlig eksperimenteret lidt og kreeret MASH versionen af dansk koldskål med kammerjunker. Ja, du læste rigtigt. Vores version er med jordbær panna cotta og jordbærsorbet, og vi glæder os til du kommer og smager på den!

Se hele den nye menu her.

webslider11

Book din julefrokost hos MASH

Sæt kryds i kalenderen allerede nu og gå efteråret i møde med ro i sjælen. Book vores hyggelige selskabslokaler allerede nu, så din julefrokost er på plads!

Læs mere