MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Nyd din frokost hos MASH

Nyd din frokost hos MASH

Din frokost behøver ikke være kedelig. Kom i stedet forbi i Bredgade eller Rungsted og nyd vores menukort i dagtimerne.

Solen skinner, maven rumler. Men nu behøver du ikke vente til aftensmaden, før du kan sætte tænderne i vores saftige steaks. Vores frokost i Bredgade og Rungsted genåbner nemlig fra den 19. maj.

Hver dag mellem kl. 12.00 - 15.00 åbner vi dørene hos vores to restauranter og byder velkommen med vores klassiske menukort. Der er lette forretter, savlende gode steaks og lidt til den søde tand. Og skal det hele sluttes af med en god kop kaffe, kan vi naturligvis også klare det.

MASH Bredgade

Vores restaurant i Bredgade ligger midt i Indre By, kun et stenkast fra Kongens Nytorv, Nyhavn og naturligvis Amalienborg. Du kommer ikke tættere på det summende København, og har du lyst til en lille spadseretur efter frokosten, er der havnefront, shopping og essensen af dansk storby-sommer lige udenfor døren.

Vær opmærksom på, at Bredgade på nuværende tidspunkt ikke har åbent til brunch i weekenden. Savner du vores klassiske brunch, kan du derimod booke bord hos Skovriderkroen, hvor vi åbner for brunch fra 23. maj. Læs mere om vores brunch her.

final3459


MASH Rungsted

MASH Rungsted ligger i skønne omgivelser ved Rungsted Havn. Med udsigt ud over Øresund kan den friske luft nydes både før, under og efter frokosten. I området finder du desuden en af Danmarks største lystbådehavne, og skulle vandet friste til en dukkert, er der desuden mulighed for det i nærområdet.

MASH Rungsted Opening 689 Large

MASH nyhedsbrev

Nu er den nye menu landet!

Har du en booking hos MASH her en af dagene? Så kan du godt glæde dig til at sætte tænderne i vores nye retter og skylle ned med nye vine og cocktails.

Læs mere

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere

finalLR0309

Nye retningslinjer på MASH

Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer så både vores gæster og personale sikkert kan komme på MASH Steakhouse. Det betyder at du fra på torsdag den 17. september skal huske at medbringe et mundbind når du skal spise på MASH, som du skal bære når du bevæger dig rundt i restauranten.

Læs mere