MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Nye retter og store drømme

Nye retter og store drømme

Sæsonen er skiftet, og mens vintergækker og erantisser skyder frem overalt i landet, skyder der også nye retter frem på vores menukort fra torsdag d. 10. marts om aftenen.

Den gode start

Der er kommet nye forårskåde forretter, heriblandt bl.a. en ristet rødtunge på asparges – en dansk klassiker, og den perfekte start på middagen. Hvis man føler sig lidt dekadent, er det selvfølgelig vores Rossini Caviar, man skal have fat i:

Vi serverer nu 30g. White Sturgeon Rossini Caviar komplet med blinis, løg og creme fraiche; den milde caviar er perfekt til alle, som ikke har prøvet caviar tidligere, men som nu ikke kan holde sig tilbage længere – trust us, hop med på caviar-vognen.

ResizedImage600264 CaviarNews1250x550

Wagyu til alle

På listen over lækre udskæringer har vi nu tilføjet Jack’s Creek Wagyu fra Australien. Det er en striploin, og ligger selvfølgelig i kategori 7-8: den bedst mulige klassificering af Wagyu udenfor Japan. Hvis enten humør eller pung ikke magter en Kobe-oplevelse, er den australske Wagyu klar til at overtage pladsen med sin utrolige mørhed og høje fedtmarmorering.

Drømmer vi?

Det er ikke en drøm, men derimod vores take på den klassiske drømmekage, som nu er landet på dessertkortet. En dekadent bunke af drømme i kageform med vaniljeis? Oh yes, please.

Skynd dig at bestille bord på din foretrukne MASH restaurant, og lad os forkæle dig med vores nye retter – vi kan ikke love forårssol, men vi kan garantere et herligt måltid i hyggelige omgivelser.

final3051

Valentinsdag på MASH

Ingen Valentinsdag uden stearinlys, champagne og god mad. Inviter din udkårne med på MASH den 14. februar og få et glas champagne på huset.

Læs mere

MASH Odense 792 small

Er du klar til MASH hour?

Dobbelt op på alle drinks og cocktails i en time hver fredag – hiv vennerne med i baren på din favorit MASH restaurant og skyd weekenden i gang med stil!

Læs mere