MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Nytårsaften på MASH

Nytårsaften på MASH

Vil du fejre det nye år i trygge hænder med fantastisk mad, vin i verdensklasse og enestående service? Så er nytårsaften hos MASH et must. 

Vi serverer a la carte fra 17.00 og en særlig 4-retters nytårsmenu med champagne og valgfri vinmenu på alle vores danske restauranter fra kl. 20. (Airport undtaget). På MASH Penthouse bestilles menuen og vinmenuen samlet. 

God atmosfære, kød af højeste kvalitet og det bedste vin – nytårsaften er ikke dagen, hvor man skal gå ned på kvalitet. Slip for at vaske konfetti af trægulvet i flere uger efter årets fest og lad dig i stedet forkæle hos MASH. 

Du kan nu booke bord til nytårsaften, hvor du både kan komme tidligt og spise a la carte eller booke bord til vores særlige nytårsmenu, der serveres fra kl. 20.  

På MASH Penthouse i Tivoli Hotel kan du derudover skåle nytåret ind kl. 00.00 med champagne og en uovertruffen udsigt over Købehavns tage og det mesterlige fyrværkeri.  

Se vores nytårsmenuer her:

MASH Penthouse
MASH Bredgade, Frederiksberg, Rungsted, Skovriderkroen, Odense og Aarhus

Borde skal bestilles og forudbetales her på hjemmesiden:

Book bord nu!

For større selskaber, kontakt venligst den restaurant, I gerne vil fejre nytårsaften på. Du kan finde kontaktinformationerne her.

final3051

Valentinsdag på MASH

Ingen Valentinsdag uden stearinlys, champagne og god mad. Inviter din udkårne med på MASH den 14. februar og få et glas champagne på huset.

Læs mere

MASH Odense 792 small

Er du klar til MASH hour?

Dobbelt op på alle drinks og cocktails i en time hver fredag – hiv vennerne med i baren på din favorit MASH restaurant og skyd weekenden i gang med stil!

Læs mere