MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Oktober står i Kobe-kødets tegn

Oktober står i Kobe-kødets tegn

Hos MASH er vi utrolig stolte af vores udvalg og udskæringer. Vi har satset stort på kvalitetskød, heriblandt det sagnomspundne Kobe-kød – og vi er nu verdens største Kobe importør. Det er en titel, der forpligter. Vi vil nemlig meget gerne give flere muligheden for at smage på det fantastiske møre kød, der har opnået mytisk status verden rundt. 

Derfor har vi lavet et udvalg af Kobe-retter, der fra den 3. oktober til den 30. oktober på skift vil være at finde på fem MASH restauranter. Med disse specielt udviklede retter, kan du opleve Kobe-kødet i sit rette element, og sammenligne det med vores eget smagfulde, danske kød – til en pris, du aldrig vil kunne finde andre steder. 

Du kan smage de unikke Kobe-retter her (begge dage inkl.):

3.-9. oktober: MASH Bredgade
10.-16. oktober: MASH Penthouse
17.-23. oktober: MASH Skovriderkroen og MASH Rungsted Havn
24.-30. oktober: MASH Aarhus

Kobe-retterne er: 

  • Kobe tartar rørt med syltede wasabi blade, citron, shiso salt og bagt æggeblomme – 195,-
  • Kobe slider med avocado puré rørt med soya, sesamolie, wasabi, syltede løg og salat – 295,-
  • Kobe A5 prime cut mod vores danske dry-aged udskæring. Dertil en masse saftige sides – 495,-

Al Kobe-kødet er selvfølgelig prime cut af den ypperste A5 kvalitet og særligt udvalgt af Master of Wagyu, Hisato Hamada. 

Hvis du er rigtig Kobe-sulten kan du også få alle tre retter i en Kobe Menu for kun 795,-. Det anbefaler vi selvfølgelig, så du får den fulde oplevelse. Bemærk, at menuen kun kan bestilles til to personer. 

Bon appetit!

 

MASH nyhedsbrev

Nu er den nye menu landet!

Har du en booking hos MASH her en af dagene? Så kan du godt glæde dig til at sætte tænderne i vores nye retter og skylle ned med nye vine og cocktails.

Læs mere

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere