MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Oplev verdens mest eksklusive kød uden at gå fallit

Oplev verdens mest eksklusive kød uden at gå fallit

I februar kan du tage plads i de røde sofaer hos MASH til en sjælden oplevelse, nemlig en menu, der er centreret om kød af verdens ypperligste kvalitet, kobe. Som nogle af de få i Europa kan vi tilbyde det sagnomspundne kød, der eksporteres fra Kobe-regionen i Japan i ganske begrænsede mængder. 

Vores chefkok har sammensat en menu, der præsenterer dig for kobekødet i smagssammensætninger, der får kødets unikke smagsegenskaber til at træde frem. En menu med starters og en hovedret, der giver dig og dit selskab mulighed for at smage kobekødet op imod én af vores meget populære udskæringer, nemlig det danske dry-aged kød. 

Menuen kan opleves til både frokost og middag, så du har mulighed for at nyde smagsrejsen på en særlig aften med én, du gerne vil forkæle, eller til frokost i arbejdssammenhæng. 

Menuen lyder: 

Starters

Kobe tartar rørt med syltede wasabi blade, citron, shiso-salt og bagt æggeblomme. 195,-
Kobe slider med avocado-puré rørt med soya, sesamolie, wasabi, syltede løg og salat. 295,-

Main

100 gram kobe A5 prime cut mod vores 250 gram danske dry-aged udskæring. Desuden tre sides efter eget valg. 990,- for to personer. 

Vil du prøve den fulde kobe-oplevelse i vores menu, kan du gøre det til den særlige pris af 795,- pr. person v. minimum to personer.

Tilhørende vinmenu: 375,-

Menuen tilbydes fra den 6. februar til og med søndag den 26. februar. Vil du sikre dig et bord til denne oplevelse? Book nu.

Instagram MODEN CALIFORNISK VIN MIDDAG kopi 3

Vin middage på MASH

Vi starter 2020 godt ud med hele to fantastiske vinoplevelse i januar, hvor du både kan lære mere om vinene fra David Ramey og Silverado Vineyards.

Læs mere

MASH nyhedsbrev 4

Skrab og vind!

Ingen jul uden julekalender. Derfor lancerer vi i dag årets MASH julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan skrabe dig frem til lækre præmier.

Læs mere