MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Påskebrunch hos MASH

Påskebrunch hos MASH

Leder du efter en tømmermændskur ovenpå påskefrokosten eller vil du bare gerne bruge helligdagene på lækker mad i hyggelige omgivelser? Så book bord til påskebrunch hos MASH.

Påsken ligger i år fra den torsdag 29. marts til og med mandag den 2. april. Der er som altid brunch på MASH Skovriderkroen og MASH Bredgade lørdag og søndag – og i år serverer vi også brunch 2. påskedag, mandag den 2. april! Alle tre dage serveres brunch fra 9.30 til 14.00.

Der er altså rig mulighed for at teste det enorme udvalg – og din egen mavesæks formåen. Brunchen hos MASH indeholder bl.a.:

Et udvalg af friskbagte rustikke brød og boller, både med og uden gluten. En bred vifte af friske solmodnede frugter, spændende og sunde grønne salater, forskellige varianter af smoothies, yoghurt og müsli, delikat pålæg fra middelhavslandene, fisk, mange små varme retter, et udvalg af lækre oste, et stort omfattende kagebord og så ikke mindst vores specialitet - saftigt flammegrillet oksekød. 

Er du også en af dem, der synes at æg er et must i en god brunch-buffet, så står der en kok klar til at lave lækre dampende varme omeletter efter dine helt egne ønsker. Og ja, du kan sagtens få både Bloody Mary og champagne til.

Hele molevitten, inklusiv kaffe og te, koster 295,- for voksne. Børn i alderen 3-10 år kan spise for 95,-, mens de helt små spiser gratis.

Overtalt? Book bord til brunch på MASH Bredgade eller MASH Skovriderkroen med det vuns.

final3561

Nye retter på vej!

Den 13. oktober lander et nyt menukort på MASH – er det dalet hele vejen fra himlen? Man skulle tro det, for der er nogle lækre nye retter på kortet.

Læs mere

final 1837

DinnerDays hos MASH

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder MASH en lækker 3-retters menu med forret, hovedret og dessert til kun 400,- kr. per person.

Læs mere