MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Pip! Kommer du til brunch i påsken og pinsen?

Pip! Kommer du til brunch i påsken og pinsen?

Intet skriger påske og pinse som herlig mad i uendeligt lange baner. Derfor er vores brunch en oplagt mulighed for at samle familien og vennerne – eller bare teste elastikken i dine bukser. 

MASH Bredgade og MASH Skovriderkroen holder brunch-åbent både påske og pinse – lørdag, søndag og mandag den hhv. 20., 21., 22. april og 8., 9. og 10. juni. 

Hvis du er en byrotte kan du kombinere et besøg på MASH Bredgade med en tur rundt på Kastellet eller en kanalrundfart eller GoBoat fra Nyhavn – 200m fra restauranten.  

Både påske og pinse er oplagte muligheder for at tage en tur ud i det fri: opbyg appetitten med en spadseretur i Charlottelund Slotspark og slut af med en stor omgang brunch hos MASH Skovriderkroen. 

Brunch er en populær spise, og hos MASH sparer vi ikke på noget – heller ikke på champagnen, som selvfølgelig hører sig til. Så book bord nu for at sikre dig et smovseorgie i påsken eller pinsen.

final3051

Valentinsdag på MASH

Ingen Valentinsdag uden stearinlys, champagne og god mad. Inviter din udkårne med på MASH den 14. februar og få et glas champagne på huset.

Læs mere

MASH Odense 792 small

Er du klar til MASH hour?

Dobbelt op på alle drinks og cocktails i en time hver fredag – hiv vennerne med i baren på din favorit MASH restaurant og skyd weekenden i gang med stil!

Læs mere