MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Snart skifter MASH menuen!

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Og som altid har vi beholdt vores berømte MASH klassikere og de mest populære retter fra tidligere menukort – men der er altid plads til at prøve noget nyt!

Vi vil ikke ødelægge spændingen, men vi kan afsløre, at du snart vil kunne prøve to nye hovedretter, fem nye forretter, et udvidet udvalg af sides samt en ny dessert på MASH – og selvfølgelig en masse nye vine og cocktails, der matcher.  

Vores fantastiske udskæringer forbliver, som de er, men der er lækkert nyt for dem med smag for fisk – og så siger vi altså heller ikke mere.

Du kan prøve alle de nye retter (eller så mange, som appetitten kan rumme) fra den 7. oktober kl. 12.00. Hvis du gerne vil være en af de første, kan du booke bord til frokost på MASH Bredgade eller MASH Rungsted Havn på dagen!

Vi glæder os helt ustyrligt til at servere de nye retter og til at høre, hvad din favorit er!

Book bord allerede nu til oktober:

Book bord på MASH

Husk at medbringe og bære mundbind når du spiser på MASH i Danmark – det gør vi nemlig også.

Web slider blog2 3

Sommer på MASH

Den danske sommer er over os, og hos MASH står vi klar med dejlige sommerretter lavet af sæsonens bedste ingredienser – selvfølgelig med iskold hvidvin eller rosé til.

Læs mere

MASH Skoriderkroen Brunch 0272 Low res

Pinsebrunch på MASH

MASH holder åbent til lækker pinsebrunch 2. pinsedag, den 24. maj, på MASH Skovriderkroen – en (forhåbentlig) dejlig solskinsdag med alt det bedste fra buffeten.

Læs mere