Nytår på MASH

Igen i år kan du skyde det nye år ind med en overdådig middag og masser af fest på MASH! Og i år bliver der endnu mere tid til forkælelse ved bordet.

I bestemmer selv hvornår I booker bord til, men når I har slænget jer i stolene, er bordet jeres hele resten af aftenen! I kan fejre det nye år i ro og mag med ekstra tid til at spise, grine, skåle og slå mave. 

Den herlige 4-retters nytårsmenu er den samme på alle danske MASH restauranter, dog kan du på MASH Penthouse nyde en ekstra lækker vinmenu! 

Vi tilbyder i år også en pescetarmenu på alle restauranter, og en 4-retters børnemenu (som dog ikke kan fås på Penthouse). 

Der er altså lagt op til en helt særlig nytårsaften på MASH med mere tid og flere muligheder for hele familien.


Nytårsmenuen byder på:

  • Snacks & Champagne
    • Blinis med caviar, Gillardeau østers og dry-aged kroketter
      • Le Mesnil, Blanc de Blancs, Grand Cru, Champagne, Frankrig
      • Penthouse: Le Mesnil, Blanc de Blancs, Grand Cru, Champagne, Frankrig – MAGNUM
  • Hummerbisque med champagneskum & caviar
    • Brud af hummer, tomatconcassé og syltet fennikel 
      • 2019 Chardonnay, Sandhi Wines, Central Coast, Californien, USA  
      • PENTHOUSE: 2009 Hanzell Vineyards, Chardonnay, Sonoma County, USA – MAGNUM
         
  • Carpaccio af kammusling med caviar
    • Caviar, avocado, tuille og sprød friséesalat
      • 2019 Chablis “Tête D’Or”, Billaud-Simon, Bourgogne, Frankrig
      • PENTHOUSE: 2018 Albarino, Fillaboa, Rias Baixas, Spanien – MAGNUM
         
  • Vælg mellem 3 lækre danske udskæringer fra Himmerland 
    • 250 g mørbrad, 
    • 300 g dry-aged ribeye eller
    • 500 g Jersey T-bone  
      • To valgfrie sides eller vegetables samt bearnaise- og trøffelsauce 
        • 2017 Barolo, Le Radici, Fratelli Revello, Piemonte, Italien
        • PENTHOUSE: 2008 Hendry Vineyards, Cabernet Sauvignon, Napa Valley, USA – MAGNUM
           
  • Chokoladesymfoni 
    • Mørk, lys, sprødt og sorbet 
    • 2001 Fonseca, Guimerans Vintage, Douro, Portugal  
    • PENTHOUSE: 2001 Fonseca, Guimerans Vintage, Douro, Portugal   

Overstående er inklusiv mineralvand, kaffe/the og “TO-GO-KIT” eller “TO-STAY-KIT”.

  • Pr. person 2022,-(eksl. billetgebyr)
  • Penthouse: Pr. Person 3000,- (eksl. Billetgebyr)

Pescetarmenu:  

  • Snacks & Champagne
    • Blinis med caviar, Gillardeau østers og MASH Tuntatar hapsere
      • Le Mesnil, Blanc de Blancs, Grand Cru, Champagne, Frankrig
      • Le Mesnil, Blanc de Blancs, Grand Cru, Champagne, Frankrig – MAGNUM
  • Svamperisotto med trøffel 
    • Stegte marksvampe og bøgehatte samt revet trøffel 
      • 2019 Chardonnay, Sandhi Wines, Central Coast, Californien, USA  
      • PENTHOUSE: 2015 Chardonnay, Domaine du Pelicán, Abrois, Frankrig
         
  • Carpaccio af kammusling med caviar
    • Caviar, avocado, tuille og sprød friséesalat
      • 2019 Chablis “Tête D’Or”, Billaud-Simon, Bourgogne, Frankrig
      • PENTHOUSE: 2018 Albarino, Fillaboa, Rias Baixas, Spanien – MAGNUM
         
  • Grillet havtaskehale 250 g, 
    • Med grillet citron og chimichurri 
    • To valgfrie sides eller vegetables samt sauce tartare 
      • 2017 Barolo, Le Radici, Fratelli Revello, Piemonte, Italien
      • PENTHOUSE: 2009 Hanzell Vineyards, Chardonnay, Sonoma County, USA – MAGNUM
  • Chokoladesymfoni 
    • Mørk, lys, sprødt og sorbet 
    • 2001 Fonseca, Guimerans Vintage, Douro, Portugal  
    • PENTHOUSE: 2001 Fonseca, Guimerans Vintage, Douro, Portugal   

Overstående inklusiv mineralvand, kaffe/the og “TO-GO-KIT” eller “TO-STAY-KIT”

  • Pr. person 2022,-(eksl. billetgebyr)
  • Penthouse: Pr. Person 3000,- (eksl. Billetgebyr)

Børnemenu – til og med 10 år:

  • Snacks & aperitif
    • Dry-aged kroketter 
      • Hyldeblomst Spritz – Alkoholfri cocktail med hyldeblomst, milde bobler, citron og mynte
  • Pasta, Burrata og tomat 
    • Spaghetti, Burrata, tomatsauce, dehydreret tomat og basilikum  
  • Trøffeltoast
    • Skinke, trøffelmayo og smeltet ost  
  • Dansk Himmerland oksemørbrad – ca. 150 gram 
    • Serveret med en valgfri side og en valgfri sauce   
  • Dessert
    • 3 kugler is efter eget valg med sprød tuille
  • Pr. person 550,-(eksl. billetgebyr)

TO-GO-KIT / TO-STAY-KIT

Hjemmelavet kransekage med chokoladeganache og champagne. Lige til at tage med under armen så I kan skåle nytåret ind derhjemme – eller blive og skåle nytåret ind i restauranten.

Skal du med til en helt særligt nytårsaften på MASH?

Så book dit bord nu:

MASH Aarhus
MASH Odense
MASH Frederiksberg
MASH Bredgade
MASH Penthouse
MASH Rungsted Havn
MASH Skovriderkroen

Flere nyheder som denne?