MASH Skovriderkroen

Strandvejen 235, 2920 Charlottenlund

KØKKENETS ÅBNINGSTIDER

Mandag 17.30-21.00
Tirsdag 17.30-21.00
Onsdag 17.30-21.00
Torsdag 17.30-21.00
Fredag 17.30-23.00
Lørdag9.00 – 14.00 Brunch17.30-23.00
Søndag9.00 – 14.00 Brunch17.30-21.00

Se sæsonens særlige åbningstider

Landlige omgivelser med plads til store armbevægelser

I Charlottenlund nord for København ligger den landlige MASH Skovriderkroen med udsigt til Øresund og med skoven i baghaven. Her er der plads til hele familien, hvad end man ønsker en oplevelse inde i varmen eller ude på den solfyldte terrasse.

MASH Skovriderkroen er den største MASH restaurant og det eneste sted man kan nyde den overdådige MASH Brunch i weekenden.

MASH SKOVRIDERKROEN I BILLEDER

Group dining

Vi har gjort os umage med at skabe stemningsfulde restauranter, der danner den perfekte ramme for ethvert arrangement. Vores dygtige tjenere og kokke vil tage godt imod jer, og sørge for at I får en hyggelig aften, hvad end I skal holde fødselsdag eller firmaarrangement. Vi har både private dining lokaler, samt mulighed for større selskaber på op til 230 personer. Vores selskabsmenu byder på et udvalg af vores udsøgte steaks, sides, forretter og desserter, som I kan vælge imellem. Sammen planlægger vi din aften på forhånd, så du kan fokusere på dine gæster og læne dig tilbage i de bløde møbler.

MASH Skovriderkroen

Oppe langs den nordsjællandske kyststrækning ligger Skovriderkroen i Charlottenlund midt på den famøse strandvej. Dét, der gør MASH Skovriderkroen til noget helt særligt, er de grønne omgivelser, udsigten til Øresund og atmosfæren i den smukke gamle kro i Charlottenlund.

Unikt for Skovriderkroen er den populære weekend brunch lørdag/søndag, som du enten kan nyde i de karakteristiske røde sofaer indenfor eller på terrassen, der åbner, når sommerens første stråler rammer kroen.

Middag i den smukke gamle kro i Charlottenlund

Vores restaurant i Charlottenlund sætter rammerne for den perfekte middag, i den gamle kro’s lokaler, der på elegant vis er indrettet efter samme unikke stil som vores andre restauranter, med røde lædermøbler og mørkt træ. Her er stemningen og atmosfæren formel på den afslappede måde. Udsigten over Øresund skaber en særlig stemning af luksus, og er det perfekte sted at nyde en velstegt steak.

 

En restaurant, hvor din steak er stegt til perfektion

På menukortet i vores restaurant i Charlottenlund finder du et bredt udvalg af kød fra forskellige lande. Prøv blandt andet striploin eller ribeye fra forskellige verdenshjørner. Er du mest til en klassisk mørbrad, så er det også en mulighed. Vil du prøve noget ekstraordinært, har vi som de eneste i Danmark licens til at servere det japanske Kobe kød, der er en liga for sig, når det gælder kød.

Uanset hvad du vælger, så garanterer vi en velsmagende steak stegt til perfektion. Vores dedikerede tjenere står klar til at vejlede og forkæle jer, og sørge for at I får en uforglemmelig aften. Er det første gang I besøger vores restaurant i Charlottenlund, så er de klar til at guide jer igennem menukortet.

Til maden hører også en god flakse vin. Restaurant Skovriderkroen i Charlottenlund har et omfattende vinkort med vine, der naturligvis alle går godt til menukortet. Er cocktails mere sagen, så har barkortet også en masse at byde på. Nyd en cocktail i baren inden I skal spise, eller træk jer tilbage efter middagen, og nyd en cocktail.

Weekendbrunch i smukke restaurant omgivelser

Vores restaurant i Charlottenlund var den første af vores restauranter, hvorfra vi tilbød den eksklusiv brunchbuffet, hver lørdag og søndag. Her kan gæsterne nyde en lækker brunch inspireret af det bedste fra det europæiske og amerikanske køkken.

Her finder du det helt store bord med friskbagt brød, frisk frugt, et bredt udvalg af de klassiske brunchretter, salater og adskillige af vores andre specialiteter. Dertil er et omfattende kagebord til den søde tand. Nyd alt dette i de smukkeste omgivelser med udsigt over havet.

Tag til Charlottenlund på restaurant og få en uforglemmelig madoplevelse

Besøg vores restaurant Charlottenlund og få en madoplevelse ud over det sædvanlige. Kom og nyd en middag eller hyggelig brunch i weekenden. Vi garanterer god mad og en dejlig udsigt. I nærheden finder du hyggelige caféer og Charlottenlund strandpark, der emmer af liv om sommeren.

Du kan også kigge forbi en af vores andre restauranter i København, Århus og Odense. Dertil finder du os også i Hamborg og Düsseldorf.