Special Cut

MASH Odense

MASH Tournedos

MASH Tournedos ca. 200g

Nu kan du sætte tænderne i denne eksklusive mørbrad-servering, toppet med stegt foie gras og revet vintertrøffel. Mørbraden er skåret af højreb fra kvæg, som går frit omkring på naturlige græsgange, og indgår i arbejdet med at beskytte og forbedre biodiversiteten i det østlige Australien. Kombinationen af en sund, nærende og naturlig kost i et stressfrit miljø skaber smagfuldt og mørt oksekød! Græsfodring af kvæget giver fantastisk kød med stor smag og er samtidig skånsom mod naturen. Serveres med Stegt Foie Gras og friskrevet vintertrøffel.

Kr. 495,-

MASH Tournedos approx. 200g

Now you can sink your teeth into this exclusive sirloin serving, topped with fried foie gras and grated winter truffle. The sirloin is cut from the sirloin of cattle that roam freely on natural pastures, helping to protect and enhance biodiversity in eastern Australia. The combination of a healthy, nutritious and natural diet in a stress-free environment creates flavourful and tender beef! Grass-fed cattle provide fantastic meat with great flavour while being gentle on nature. Serve with Roast Foie Gras and freshly grated winter truffle.

Kr. 495,-

Hold dig opdateret!