Konkurrence-betingelser

Her kan du læse vores betingelser for Giveaways og konkurrencer

Regler og vilkår for konkurrencer og giveaways afholdt af MASH og evt samarbejdspartnere, på MASH’s sociale kanaler:

 

https://www.facebook.com/mashsteakhouse

https://www.instagram.com/mashsteakhouse

 

REGLER OG VILKÅR FOR KONKURRENCEN

Konkurrenceperioden er angivet i opslaget og vinderen trækkes den efterfølgende dag.

 

DELTAGELSE

Du kan deltage i konkurrencen 1 gang. For at deltage skal du opfylde alle de i konkurrenceopslaget nævnte betingelser. Betingelserne kan variere. Vinderen findes tilfældigt ved lodtrækning og kontaktes når konkurrenceperioden er slut. Vinderen kontaktet via DM fra MASH’s profil. Såfremt vinderen ikke svarer på tilsendt besked indenfor 7 dage  fra afsendelsen, mister han/hun retten til præmien. Der vil ikke blive trukket en ny vinder. Ansatte hos MASH kan ikke deltage i konkurrencen. Du skal være 18 år for at deltage i konkurrencer og giveaways fra MASH. 

 

PRÆMIE

Der udloddes 1 gevinst/giveaway for hvert opslag. Præmien fremsendes eller overdrages efter aftale med vinderen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter end det i opslaget angivne.

GAVEKORT

Såfremt præmien består af et gavekort til MASH, gælder vores almindelige betingelser for gavekort. Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen og kan benyttes på alle MASH restauranter i DK med undtagelse af MASH i Kastrup Lufthavn.

TVIVL ELLER UENIGHED

I tilfælde af tvivl eller uenighed om konkurrencevilkårene vil det være MASH, der fastlægger fortolkningen og afgør spørgsmålet efter eget skøn. Der kan ikke i den anledning eller i øvrigt på grundlag af konkurrencens gennemførelse, gøres erstatningskrav gældende mod MASH, som forbeholder sig ret til uden varsel at foretage ændringer i eller tilføjelser til nærværende regler.

 

PERSONOPLYSNINGER

De kontaktdata, der opgives, behandles fuldt fortroligt, og oplysningerne videregives ikke til tredjepart. De opgivne oplysninger bliver kun anvendt med henblik på din deltagelse i konkurrencen. Konkurrencen afholdes af MASH. Læs mere på https://mashsteak.dk/persondatapolitik/

 

OMSTÆNDIGHEDER

For at kunne få dette præmie leveret skal man være bosiddende i Danmark, samt have mulighed for modtagelse af pakken inden for 10 dage.