Menukortet er gældende på vores danske restauranter.
Se menukort i Hamborg
Carpaccio
Gammel Knas, pinjekerner,
citronolie og cæsardressing
145
Gratinerede kammuslinger
Kryddersmør og smørristet panko
samt frisésalat med citronvinaigrette
185
MASH tatar
Piquillos, løg, purløg,
chiliolie og chips
165
Tuntatar
Avocado, agurk, chili og japansk dressing
165
GASTRO UNIKA CAVIAR
Serveres med blinis, løg og creme fraiche
Royal Belgian Caviar “Gold”
575 / 30 g
Caviar Elegance “Baerii”,
1775 / 125 g
Hummerrisotto
Piqiullos, chili, skaldyrsglace og parmesan
225
Tagliatelle med svampe
Årstidens svampe, trøffel, citronskal, persille og Pecorino Romano
145
Linguine med tigerrejer
Glace, chili, hvidløg og persille
165
Wagyutoast
Konfiteret Wagyu, hvidløg,
timian, crouton, spejleæg og fedtegrever af Kobe
185

ØSTERS
Les Parcs de l’Impératrice
Serveres med rødvinsvinaigrette og citron
45 / stk
Seasonal starter
Vi bestræber os på at servere de lækreste råvarer med respekt for sæsonen netop nu. Forhør dig i restauranten, hvad der er dagens “Seasonal starter”!
Menukortet er gældende på vores danske restauranter.
Se menukort i Hamborg
DANSK
Himmerlandskød er noget ganske særligt!
Vi udvælger vores råvarer efter kvalitet – og ikke kvægrace. Kun den højeste kvalitet bliver udvalgt og forarbejdet – det sikrer vores gæster en sublim oplevelse hver gang!
Ribeye, dry-aged, ca. 300 g | 495 |
Vi tørmodner op til 90 dage, hvor kødets enzymer nedbrydes og er med til at give den helt unikke karakter! Særligt udvalgte højreb med høj fedtmarmorering sikrer MASH’s høje kvalitetskrav! |
AMERIKANSK
Greater Omaha, Nebraska
Certificeret og hormonfrit, majsfodret – mørt, saftigt og smagfuldt!
Bone-in Ribeye ca. 600 g | 650 |
JAPANESE WAGYU
WORLD’S BEST STEAK
Akune Gold
Kompromisløs kvalitet og den høje intramuskulære marmorering, som Black Wagyu-kvæg opnår, skyldes bl.a. kombinationen af proteinrigt græs og rishalm, ren luft og kildevand, som i høj grad bidrager til, at opdrættet kvæg fra Japans sydlige ø, Kyushu, er af ekstremt høj kvalitet. Kåret til verdens bedste steak ved World Steak Challenge 2022 – den højeste udmærkelse, der kan opnås!
Wagyu, A5 Striploin, ca. 200 g | 1450 |
CANADISK
Wild Rose Beef, Southern Alberta
AAA+ hormonfrit Anguskvæg opdrættet i uberørte bjergområder, hvor de græsser på præriernes naturlige græs. Herefter kommer kvæget på ca. 250 dages korn- og bygdiæt. Dette sikrer fremragende marmorering – intens smag og samtidig fantastisk mørhed!
Striploin ca. 300 g | 425 |
Ribeye ca. 400 g | 595 |
Mørbrad ca. 200 g | 460 |
Tomahawk min. 1000 g. Pris pr. 100 g | 115 |
URUGUAYSK
Særligt udvalgt kornfodret kvæg fra Uruguay.
Striploin ca. 200 g | 295 |
Mørbrad ca. 225 g | 395 |
Ribeye ca. 300 g | 375 |

MASH WORLD TOUR
★ 1675 ★
Pris for 2 personer.
Trancheres ved bordet.
- Kobe A4/A5 Prime Cut 100 g
- Dansk dry-aged Ribeye 200 g
- Canadisk Striploin 300 g
SPECIAL CUT
Vi jagter hele tiden unikke udskæringer og sætter en dyd i at kunne servere en unik steak – men i begrænset udvalg!
Forhør dig i restauranten, hvad der er dagens “Special Cut”!
LIDT EKSTRA TIL DIN STEAK?
Stegt foie gras
95
Revet Trøffel
75
ØVRIGE HOVEDRETTER
MASH Burger ca. 200 g | 225 |
med bacon, ost og chilifries | |
Big Tasty Burger ca. 200 g | 355 |
50% Kobe A4/A5 & 50% Dansk dry-aged, +30 måneders Comté, trøffel, pickles og trøffelfries med bearnaise | |
Hel Coquelet Poussin | 235 |
Mindre fransk, majsfodret kylling serveret med kryddersmør og grillet citron | |
Grillede lammekoteletter ca. 350 g | 375 |
med brunet smør, salvie og Tandoori |
VEGETAR OG FISK 
Hel grillet søtunge på ben ca.350 g | 325 |
Brunet smør, kapers, persille og citronfilet | |
Grillet færøsk laksesteak ca. 200 g | 295 |
med salsa verde og grillet citron | |
Vegetar Burger | 175 |
med chili fries |
SIDES
Fries
| 55
Chili fries
| 55
Macaroni med ost
| 65
Pommes Anna med timian og revet Pecorino Romano
| 69
Marvpibe med gremolata og croutoner
| 65
★Trøffelfries med trøffelmayo★
| 85
VEGETABLES
Cremet spinat
| 65
Stegte jalapeños Spicy
| 60
Grøn salat med rødbedevinaigrette og hvidløg
| 55
Tomatsalat med basilikumspesto og stracciatella
| 65
Confiterede marksvampe, kejserhat og lys bøgehat med timian, hvidløg og rosmarin
| 69
Saltbagt selleri med brunet smør, hvid sesam, yuzu, wasabi, ristede solsikke- og pinjekerner, cashew og karse
| 79
SAUCES & DIP
Bearnaise
| 25
Pebersauce
| 25
Rødvinssauce
| 25
Hvidløgs- og timian-jus
| 25
MASH Signatur kryddersmør
| 15
Trøffelmayo
| 15
Chilimayo
| 15
Menukortet er gældende på vores danske restauranter.
Se menukort i Hamborg
Sticky caramel sponge cake
Karamelkrokant, dadler og vaniljeis
135
Æble-/brombærcrumble
Sprød crumble, vanilje, Zari-æbler, brombær og vaniljeis
135
Créme brûlée
med passionsfrugtsorbet
130
Chokoladesnickers
Crumble, vaniljeis og mørk chokoladecreme,
karamelsauce, chokoladeknas, peanuts og saltkaramelis
135
Comté
Østfransk aromatisk fastost med nødder
lagret i +30 måneder
145
Chokolade petit fours
4 stk / 85

ICE CREAM
fra Kastbergs
Saltkaramel | Lakrids | Chokolade | Vanilje
Passionsfrugtsorbet | Jordbærsorbet Solbærsorbet | Hindbærsorbet Jordbærsorbet
1 kugle / 55
2 kugler / 80
3 kugler / 90
4 kugler / 95
HOT DRINKS
Single/double
Espresso | 25 / 35
Macchiato | 30 / 40
Café Latte | 45 / 55
Cortado | 35 / 40
Cappuccino | 45 / 55
Pr. person
Stempelkaffe | 40
Te – Emeyu Organic | 40
Varm chokolade | 55
Gastrosaft
Glas/Flaske
Rebæl 0,0%
Hindbær, rabarber, vanilje og skovmærke
65 / 365
AFTER DINNER COCKTAILS
Deconstructed Bramble
Four Pillars Rare Dry, citron,
Crème de Mûre, mælk og æggehvide
Et nyt og kreativt bud på en klassisk Bramble! En sød bærfyldig cocktail toppet med blød brombærmarengs for at skabe den perfekte brombærdessert serveret i et glas! (MASH, 2023)
145
The Apple Cake Cocktail
Michter’s US*1 Small Batch Bourbon, Licor 43, citron, æble, kanel og æggehvide
Syrlige æbler og kanel møder bourbon og vanilje i denne klassiske kombination. En sød cocktail med varme noter af kanel – en drink efter middagen, der med garanti vil give en nostalgisk følelse! (MASH, 2023)
145
Espresso Martini
Stoli Gold, Borghetti Caffé likør og espresso
Vores version af denne klassiker er kraftig i kaffesmagen og perfekt til at afslutte en god middag!
(Fred’s Club, London, 1980’s)
160
Kentucky Coffee
Michter’s US*1 Small Batch Bourbon, Borghetti Caffé likør, espresso og vaniljecreme
En forrygende afslutning på måltidet. Et amerikansk spin på en gammel kending, hvor friskbrygget, varm espresso og sød bourbon mødes i rund harmoni – toppet med
vaniljecreme!
(MASH, 2013)
165
DIGESTIFS
Michter’s US*1, Single Barrel, straight rye, Louisville, KY, USA | 110 |
Michter’s US*1, Small Batch, bourbon, Louisville, KY, USA | 110 |
Michter’s US*1, 10 års, Single Barrel, straight rye, Louisville, KY, USA | 315 |
Michter’s US*1, 10 års, Small Batch, bourbon, Louisville, KY, USA | 315 |
Parker’s Heritage, malt 8 års, Bardstown, KY, USA | 475 |
Parker’s Heritage, 10th Edition, 24 års, Straight Bourbon, Bardstown, KY, USA | 555 |
Pikesville 110 Proof Straight, rye, Bardstown, KY, USA | 140 |
Westward Single Malt, Pinot Noir Cask, Oregon, USA | 115 |
Laird’s Old Brandy 7 1/2 års, apple brandy, New Jersey, USA | 115 |
Calle 23 Anejo, tequila, Mexico | 110 |
2007 Diplomatico Single Vintage, rom, Venezuela | 195 |
Diplomatico Ambassador “Selection”, rom, Venezuela | 345 |
A.E. Dor, XO, “Vieille Fine Champagne”, Cognac, Frankrig | 145 |
A.E. Dor, “Vieille Reserve No. 7“, Cognac, Frankrig | 235 |
Elio Altare, Nebbiolo, grappa di Barolo, Alba, Italien | 95 |
Matteo Correggia “Marun”, Nebbiolo, grappa di Barbera, Canala, Italien | 115 |
SWEET WINE
Glas/Flaske
2019 Torcolato, Maculan
Veneto, Italy
100 / 750
2000 Fonseca Vintage Por
Douro, Portugal
190 / 1500
Menukortet er gældende på vores danske restauranter.
Se menukort i Hamborg
MASH Margarita
Calle 23 Blanco, hjemmelavet eukalyptussirup og rigeligt lime
En mere elegant Margarita med forfriskende eukalyptus
(MASH, 2009)
145
★MEZCAL UPGRADE★
155
Pink Cosmo
Stoli-vodka, Contreau, granatæble og citron
Den originale Cosmopolitan er lavet med tranebær – her bruger vi i stedet granatæble, hvilket giver den en sødere smag og en lyserød farve!
(MASH, 2023)
150
Fallmound Royal
Diplomático Planas, Disaronno Amaretto, Louis Roederer-champagne, citron, kanel og Yuzu
En frisk rombaseret cocktail, der blander den søde amarettolikør med friskheden fra yuzu og slutter af med en boblende afslutning af champagne!
(MASH, 2023)
155
Four Wives and a Tramp
Four Pillars Bloody Shiraz, Caloric Punch, Plantation OFTD, citron og Allspice bitters
En frisk blanding af aromatisk Shiraz-gin, vinterkrydderier, honning og smagfuld rom – forfriskende og giver samtidig et kick!
(MASH, 2023)
165
Highland Buck
Calle 23 Blanco, nellikeinfuseret Luxardo abrikosbrandy,
allehånde-bitter, citron og Ginger Ale
Tequila, abrikoser og varm ingefærkrydderi shaket til en forfriskende efterårshighball – what’s not to like?
(MASH, 2023)
155
Old Fashioned
Michter’s US*1 Small Batch Bourbon, fyldig ahornsirup samt to slags bitters
En dekadent old school cocktail, hvor bartenderen med ahornsirup og bitters fremhæver de unikke kvaliteter i den amerikanske bourbon.
(MASH, 2016)
170
Forbidden Elixir
Diplomático Mantuano, Smith & Cross, æble, citron, Orgeatsirup og Maraschino
Harmoniske toner fra rund, mørk rom, sød essens fra danske æbler, forfriskende citrus med et strejf af nødder – en ægte dansk Tiki!
(MASH, 2023)
145
CHAMPAGNE
Glas | Flaske | |
Louis Roederer “Collection 243”, Brût Champagne, Frankrig | 170 | 950 |
André Clouet, Brût Rosé Champagne, Frankrig | 950 |
WHITE WINE
Glas | Flaske | |
2022 Bourgogne Chardonnay, La Chablisienne Bourgogne, Frankrig | 85 | 375 |
2022 Pinot Grigio, Livio Felluga Friuli, Italien | 100 | 500 |
2022 Riesling Kabinett, Brauneberger Juffer, Fritz Haag, Mosel, Tyskland | 120 | 575 |
2018 Chablis, “Vieilles Vignes”, Domaine Séguinot-Bordet, Chablis, Bourgogne, Frankrig | 150 | 685 |
2022 Sauvignon Blanc, Cloudy Bay Marlborough, New Zealand | 160 | 725 |
2020 Chardonnay, Russian River, Ramey, Sonoma, Californien, USA | 185 | 950 |
ROSÉ
Glas | Flaske | |
2022 Minuty “M” Côtes de Provence, Frankrig | 110 | 510 |
RED WINE
Glas | Flaske | |
2021 Melbec, Lunta, Mendel Luján de Cuyo, Mendoza, | 95 | 385 |
2020 Syrah, Chaminé tinto, Cortes de Cima Alentejano, Portugal | 100 | 425 |
2021 Valpolicella Superiore, “Case Vecie” Brigaldara Veneto, italien | 120 | 500 |
2021 Son Prim, Cabernet Sauvignon Mallorca, Spanien | 130 | 550 |
2020 Chianti Classico, Tenuta De Carleone Toscana, Italien | 150 | 675 |
2020 Pinot Noir, Calera Central Coast, Californien, USA | 165 | 775 |
2018 Louis M. Martini, Cabernet Sauvignong Napa Valley, Californien, USA | 175 | 950 |
2016 Barolo, “Terlo”, Camerano Barolo, Piemonte, Italien | 190 | 975 |
2017 Brunello di Montalcino, Il Marroneto Toscana, Italien* | 1750 | |
2018 Silver Oak Alexander Valley, Californien, USA* | 1900 |
GASTROSAFT
*et alkoholfrit alternativ til vin
Glas | Flaske | |
Rebæl 0.0% Stikkelsbær, hyldeblomst, grøn te og citronverbena | 95 | 365 |
Rebæl 0.0% Kirsebær, blommer, druer og røget eg | 110 | 365 |
BEERS
MASH Pilsner Let, frugtig og forfriskende, den koldeste øl i byen – 4.8% vol. | 70 | |
MASH Classic Mørk og lækker med medium krop og noter af karamel – 4.8% vol. | 75 | |
Lagunitas IPA En velafrundet, let gylden IPA med strejf af blomster, karamel, humle og malt – 6,2% vol. | 75 | |
Anarkist Hazy IPA Uklar og ufiltreret IPA, brygget på hvede og havre. Citrus og tropiske frugtnoter, superfrisk og frugtig – 0.5%vol. | 72 | |
Royal 0,0% Lys, gylden, undergæret pilsner – smagen er frisk og let, præcis som en pilsner skal være – 0,0% vol. | 44 |
SOFT DRINKS & MINERALVAND
MASH Still Naturligt mineralvand uden brus fra Boring 7, Bornholm, 75 cl | 65 | |
MASH Sparkling Naturligt mineralvand med brus fra Boring 7, Bornholm, 75 cl | 65 | |
Rebæl lemonade – vælg mellem hyldeblomst, rabarber, citron eller æble | 49 | |
Sodavand – vælg mellem Appelsin, Faxe Kondi, Pepsi eller Pepsi Max | 45 |
Foruden retterne på kortet har vi ofte lokale tavleretter. Spørg din tjener.
*Har du allergi, bedes du informere din tjener, som vil fortælle dig om dine muligheder.
Download hovedmenukortet
Download dessertmenuen
Download børnemenuen
Kældrene bugner af god vin!
Se de lokale vinlister her:
Baren har vi fyldt med lækre cocktails.
Se de lokale menuer her: