Menukortet er gældende på vores danske restauranter.
Øvrige menuer: Hamborg | Düsseldorf
Carpaccio
Gammel Knas, pinjekerner, purløgsolie, citronolie og cæsardressing
145
Tortellini Cacio e Pepe
Parmesan, pecorino og knust sort peber
165
MASH tatar
Piquillos, løg, purløg,
chiliolie og chips
155
Stegt foie gras
Grillet toast, mangoterrine, chili og balsamico
185
ROSSINI CAVIAR
Serveres med blinis, løg og creme fraiche
WHITE STURGEON
575 / 30 g
BLACK LABEL
1575 / 125 g
Tuntatar
Avocado, agurk, chili og japansk dressing
165
Stegte, fritfangede argentinske rejer i teriyaki
Shiso, wasabimayo, avocado og nori crumble
175
Pasta, stracciatella og tomat
Tomatsauce, dehydreret tomat og basilikum
145
Stegte kammuslinger med peberrod
Peberrodsmayo, karseurter og citron
175
GILLARDEAU
ØSTERS
Serveres med rødvinsvinaigrette og citron
45 / stk
Seasonal starter
Vi bestræber os på at servere de lækreste råvarer med respekt for sæsonen netop nu. Forhør dig i restauranten, hvad der er dagens “Seasonal starter”!
Menukortet er gældende på vores danske restauranter.
Øvrige menuer: Hamborg | Düsseldorf
DANSK
Himmerlandskød er noget ganske særligt!
Vi udvælger vores råvarer efter kvalitet – og ikke kvægrace. Kun den højeste kvalitet bliver udvalgt og forarbejdet – det sikrer vores gæster en sublim oplevelse hver gang!
Ribeye, dry-aged, ca. 300 g | 495 |
Vi tørmodner op til 90 dage, hvor kødets enzymer nedbrydes og er med til at give den helt unikke karakter! Særligt udvalgte højreb med høj fedtmarmorering sikrer MASH’s høje kvalitetskrav! |
AMERIKANSK
Greater Omaha, Nebraska
Certificeret og hormonfrit, majsfodret – mørt, saftigt og smagfuldt!
Bone-in Ribeye ca. 600 g | 650 |
JAPANESE WAGYU – WORLD’S BEST STEAK
Akune Gold
Kompromisløs kvalitet og den høje intramuskulære marmorering, som Black Wagyu-kvæg opnår, skyldes bl.a. kombinationen af proteinrigt græs og rishalm, ren luft og kildevand, som i høj grad bidrager til, at opdrættet kvæg fra Japans sydlige ø, Kyushu, er af ekstremt høj kvalitet. Kåret til verdens bedste steak ved World Steak Challenge 2022 – den højeste udmærkelse, der kan opnås!
Wagyu, A5 Striploin, ca. 200 g | 1450 |
CANADISK
Wild Rose Beef, Southern Alberta
AAA+ hormonfrit Anguskvæg opdrættet i uberørte bjergområder, hvor de græsser på præriernes naturlige græs. Herefter kommer kvæget på ca. 250 dages korn- og bygdiæt. Dette sikrer fremragende marmorering – intens smag og samtidig fantastisk mørhed!
Striploin ca. 300 g | 425 |
Ribeye ca. 400 g | 595 |
Mørbrad ca. 200 g | 460 |
Porterhouse ca. 1300 g | 1350 |
URUGUAYSK
Særligt udvalgt kornfodret kvæg fra Uruguay.
Striploin ca. 200 g | 295 |
Mørbrad ca. 225 g | 395 |
Ribeye ca. 300 g | 375 |
SPECIAL CUT
Vi jagter hele tiden unikke udskæringer og sætter en dyd i at kunne servere en unik steak – men i begrænset udvalg!
Forhør dig i restauranten, hvad der er dagens “Special Cut”!
MASH WORLD TOUR 
★ 1575 ★
Pris for 2 personer.
Trancheres ved bordet.
- Kobe A4/A5 Prime Cut 100 g
- Dansk dry-aged Ribeye 200 g
- Canadisk Striploin 300 g
LIDT EKSTRA TIL DIN STEAK?
Stegt foie gras | 95 |
Revet trøffel | 75 |
ØVRIGE HOVEDRETTER
MASH Burger ca. 200 g | 225 |
med bacon, ost og chilifries | |
Big Tasty Burger ca. 200 g | 355 |
50% Kobe A4/A5 & 50% Dansk dry-aged, +30 måneders Comté, trøffel, pickles og trøffelfries med bearnaise | |
Hel Coquelet Poussin | 235 |
Mindre fransk, majsfodret kylling serveret med kryddersmør og grillet citron | |
Grillede lammekoteletter ca. 350 g | 345 |
med brunet smør, salvie og Dukkah |
VEGETAR OG FISK 
Grillet færøsk laksesteak ca. 200 g | 295 |
med salsa verde og grillet citron | |
Vegetar Burger | 175 |
med chili fries |
SIDES
Fries
| 55
Chili fries
| 55
Macaroni med ost
| 65
MASH potatoes med løg og bacon
| 65
Chili cheese tops med bacon Spicy
| 65
★Trøffelfries med trøffelmayo★
| 85
VEGETABLES
Cremet spinat
| 65
Stegte jalapeños Spicy
| 60
Grøn salat med rødbedevinaigrette og hvidløg
| 55
Tomatsalat med basilikumspesto og stracciatella
| 65
Bønnesaute med peberbacon, skalotteløg, ristede solsikkekerner og bredbladet persille
| 68
SAUCES
Bearnaise
| 25
Pebersauce
| 25
Rødvinssauce
| 25
Hvidløgs- og timian-jus
| 25
MASH Signatur kryddersmør
| 15
Trøffelmayo
| 15
Chilimayo
| 15
Menukortet er gældende på vores danske restauranter.
Øvrige menuer: Hamborg | Düsseldorf
Tipsy pineapple
Karamelliserede ananas, crumble og æblesorbet
135
Karameltærte
Saltkaramel, bagt hvid chokolade, blå kornblomst og espresso-/honningis
135
MASH Cheesecake
med råmarinerede bær og hindbærsorbet
130
Créme brûlée
med passionsfrugtsorbet
130
Comté
Østfransk aromatisk fastost med nødder – lagret i 30+ måneder.
145
Chokolade petit fours
4 stk / 85

ICE CREAM
fra Kastbergs
Chokolade | Pistacie | Lakrids | Vanilje | Espresso-/honning | Æblesorbet | Hindbærsorbet | Jordbærsorbet | Passionfrugtsorbet
1 kugle / 55
2 kugler / 80
3 kugler / 90
4 kugler / 95
HOT DRINKS
Single/double
Espresso | 25 / 35
Macchiato | 30 / 40
Café Latte | 45 / 55
Cortado | 35 / 40
Cappuccino | 45 / 55
Pr. person
Stempelkaffe | 40
Te – Emeyu Organic | 40
Varm chokolade | 55
AFTER DINNER COCKTAILS
Artemisian Apples
Four Pillars Rare dry, Creme de violette, Cucielo Bianco, æble, æggehvide, citron og salvie
En sød æblekompot blandet med salvie og vermouth skaber en perfekt afbalanceret, flydende dessert!
(MASH, 2023)
145
La Cucaracha
Calle 23 Blanco, Créme de Moka, Créme de Cacao, fløde og mynte
Et twist på klassikeren, Grasshopper, baseret på mexicansk tequila, suppleret med fornem mokkalikør samt en lækker afrunding af chokolade og mynte
(MASH, 2023)
145
Espresso Martini
Stoli Gold, Borghetti Caffé likør og espresso
Vores version af denne klassiker er kraftig i kaffesmagen og perfekt til at afslutte en god middag!
(Fred’s Club, London, 1980’s)
160
Kentucky Coffee
Redemption Bourbon, Borghetti Caffé likør, espresso og vaniljecreme
En forrygende afslutning på måltidet. Et amerikansk spin på en gammel kending, hvor friskbrygget, varm espresso og sød bourbon mødes i rund harmoni – toppet med
vaniljecreme!
(MASH, 2013)
165
DIGESTIFS
Elio Altare, Nebbiolo, grappa di Barolo, Alba, Italien | 95 |
Matteo Correggia “Marun”, Nebbiolo, grappa di Barbera, Canala, Italien | 115 |
Westward Single Malt, Pinot Noir Cask, Oregon, USA | 115 |
Laird’s Old Brandy 7 1/2 års, apple brandy, New Jersey, USA | 115 |
Calle 23 Anejo, tequila, Mexico | 110 |
2007 Diplomatico Single Vintage, rom, Venezuela | 195 |
Diplomatico Ambassador “Selection”, rom, Venezuela | 345 |
Pikesville 110 Proof Straight, rye, Bardstown, KY, USA | 140 |
Michter’s US*1, Single Barrel, straight rye, Louisville, KY, USA | 110 |
Michter’s US*1, Small Batch, bourbon, Louisville, KY, USA | 110 |
Parker’s Heritage, malt 8 års, Bardstown, KY, USA | 475 |
Parker’s Heritage, 10th Edition, 24 års, Straight Bourbon, Bardstown, KY, USA | 555 |
Menukortet er gældende på vores danske restauranter.
Øvrige menuer: Hamborg | Düsseldorf
MASH Margarita
Calle 23 Blanco, hjemmelavet eukalyptussirup og rigeligt lime
En mere elegant Margarita med forfriskende eukalyptus
(MASH, 2009)
145
Morning Glory Fizz
Four Pillars Rare Dry, Luxardo kirsebærsirup, Maraschino, Pernod absinthe, citron og Louis Roederer champagne
Noter af kirsebær og velkendte gin botanicals sammenflettet med sprøde champagnebobler – en perfekt start på enhver middag!
(MASH, 2023)
165
Old Fashioned
Michter’s US*1 Small Batch Bourbon, fyldig ahornsirup samt to slags bitters
En dekadent old school cocktail, hvor bartenderen med ahornsirup og bitters fremhæver de unikke kvaliteter i den amerikanske bourbon.
(MASH, 2016)
170
Basil B*tch
Four Pillars Rare Dry, grøn Chartreuse, St. Germain hyldeblomstlikør, basilikum og citron
Kombinationen af urterne fra den grønne Chartreuse og basilikumssiruppen resulterer i en skarp tekstur med en elegant hyldeblomstafrunding!
(MASH, 2023)
145
Mexican Medicine
Blanco, Repasado, Del Maguey Vida, ananas, jalapeños, honning, ingefær og lime
Det perfekte middel til enhver cocktail-trang. Den vil ikke kun helbrede din tørst, men også bringe dig på en krydret tur til Oaxaca, Mexico!
(MASH, 2023)
155
Love Potion
Diplomatico Planas, Aluna Coconut rom, litchi, basilikum og lime
Det siges, at litchi er kærlighedsfrugten. Denne cocktail er perfekt sød, essentiel og forfriskende – let’s celebrate!
(MASH, 2023)
140
Faith Healer
Redemption Bourbon og Rye, kanelinfuceret Frangelico og tonic
Vores bud på en klassisk italiensk aperitivo med noter af bourbonkrydderi, kanel og sød hasselnød balanceret med bitter tonic!
(MASH, 2023)
150
Blackberry Blossom
Diplomatico Mantuano, brombærlikør, Grahams 20 års Tawny og lime
Krydret og sødlig mørk rom, dyb smag af brombær, et strejf af portvin og syrligt kick af lime!
(MASH, 2023)
140
CHAMPAGNE
Glas | Flaske | |
Louis Roederer “Collection 243”, Brût Champagne, Frankrig | 155 | 950 |
WHITE WINE
2021 Sauvignon Blanc, Grand Bateau, Château Beychevelle Bordeaux, Frankrig | 80 | 375 |
2019 Pinot Gris “Estate”, Kumeu River Auckland, New Zealand | 95 | 475 |
2022 Pinot Grigio, Elena Walch Alto Adige, Italien | 100 | 525 |
2019 Riesling, Kabinett, “Ürziger Würzgarten”, Weingut Markus Molitor Mosel, Tyskland | 125 | 575 |
2020 Chablis, Domaine Jean Dauvissat Chablis, Bourgogne, Frankrig | 145 | 675 |
2019 Sauvignon Blanc, Spottswoode North Coast, Napa Valley, USA | 150 | 750 |
2020 Chardonnay, “Old Stones”, Bergström Willamette Valley, Oregon, USA | 155 | 775 |
ROSÉ
2021 BY.OTT Selection, Domaine OttCôtes de Provence, Frankrig | 110 | 500 |
RED WINE
Glas | Flaske | |
2019 Zinfandel, “The Clown” Californien, USA | 95 | 375 |
2018 Shiraz “Billi Billi”, Mount Langi Ghiran Victoria, Australien | 100 | 385 |
2019 Malbec, Don Baltazar, Casa Montes San Juan, Argentina | 105 | 425 |
2020 Valpolicella Ripasso, “Superiore”, Brigaldara Veneto, Italien | 120 | 500 |
2019 Pinot Noir, Mount Edward Central Otago, New Zealand | 150 | 650 |
2018 Barolo, Fratelli Revello Piemonte, Italien | 165 | 750 |
2019 Cabernet Sauvignon, “In Sheeps Clothing”, Mouton Noir Washington State, USA | 170 | 775 |
2020 Zinfandel, “Lytton Springs”, Ridge Sonoma County, Californien, USA | 190 | 850 |
BEERS
MASH Pilsner Let, frugtig og forfriskende, den koldeste øl i byen – 4.8% vol. | 70 | |
MASH Classic Mørk og lækker med medium krop og noter af karamel – 4.8% vol. | 75 | |
Lagunitas IPA En velafrundet, let gylden IPA med strejf af blomster, karamel, humle og malt – 6,2% vol. | 75 | |
Anarkist Hazy IPA En velafrundet, let gylden IPA med strejf af blomster, karamel, humle og malt – 6,2% vol. | 72 | |
Royal 0,0% Lys, gylden, undergæret pilsner – smagen er frisk og let, præcis som en pilsner skal være – 0,0% vol. | 44 |
SOFT DRINKS & MINERALVAND
MASH Still Naturligt mineralvand uden brus fra Boring 7, Bornholm, 75 cl | 65 | |
MASH Sparkling Naturligt mineralvand med brus fra Boring 7, Bornholm, 75 cl | 65 | |
Adelhart Saft – Spørg for sæsonens varianter | 49 | |
Cinchona Tonic | 39 | |
Cinchona Ginger Ale | 39 | |
Cinchona Ginger Beer | 39 | |
Cola | 45 | |
Cola Zero | 45 | |
Appelsin | 45 |
Foruden retterne på kortet har vi ofte lokale tavleretter. Spørg din tjener.
*Har du allergi, bedes du informere din tjener, som vil fortælle dig om dine muligheder.
Download hovedmenukortet
Download dessertmenuen
Download børnemenuen
Kældrene bugner af god vin!
Se de lokale vinlister her:
Baren har vi fyldt med lækre cocktails.
Se de lokale menuer her: