MASH Airport

Copenhagen Airport, 1st Floor Terminal 2

KØKKENETS ÅBNINGSTIDER

Mandag11.30 – 21:00  
Tirsdag11.30 – 21:00  
Onsdag11.30 – 21:00  
Torsdag11.30 – 21:00  
Fredag11.30 – 21:00  
Lørdag11.30 – 19:30  
Søndag11.30 – 21:00  

Åndehul i den travle Københavnske lufthavn

MASH Airport i Kastrup Lufthavn er stedets bedste og ældste steakhouse. Tilbagetrukket kan du betragte lufthavnens travle miljø og udsigten over det nye spiseområde fra de bløde sofaer.

Her finder du et hvil fra lufthavnens høje tempo og kan synke ned i sofaen og lade op til turen. Om du er til en hurtig burger eller til en stor bøf kan vi garantere en god rejse allerede med MASH Lufthavn.

MASH AIRPORT I BILLEDER

Group dining

Vi har gjort os umage med at skabe stemningsfulde restauranter, der danner den perfekte ramme for ethvert arrangement. Vores dygtige tjenere og kokke vil tage godt imod jer, og sørge for at I får en hyggelig aften, hvad end I skal holde fødselsdag eller firmaarrangement. Vi har både private dining lokaler, samt mulighed for større selskaber på op til 230 personer. Vores selskabsmenu byder på et udvalg af vores udsøgte steaks, sides, forretter og desserter, som I kan vælge imellem. Sammen planlægger vi din aften på forhånd, så du kan fokusere på dine gæster og læne dig tilbage i de bløde møbler.

Restaurant MASH Airport

Traditionelt byder lufthavnen ikke på de bedste madoplevelser. Det har vi ændret på med MASH Airport i Kastrup lufthavn. Her kan du vente på dit fly i de røde sofaer, nyde at ferien starter med et glas champagne eller sikre, at du får en god lang flyvetur på en bund af et perfekt tilberedt stykke kød efter din smag- måske med en sauce bearnaise og vores berømte chili fries på siden. Hvis du snart skal boarde, forsøger vi altid at komme din tidsplan i møde. Vi glæder os til at ønske dig god rejse i MASH Airport.

Steak restaurant lufthavn

Det er noget helt specielt at starte rejsen med et velsmagende måltid. Desværre er der ofte langt mellem de gode restauranter i lufthavnen. Det har vi dog lavet om på med vores restaurant i Kastrup Lufthavn.

Her kan du få den autentiske steakhouse oplevelse med veltilberedte bøffer og gode vine, alt imens du venter på takeoff. Vi har bibeholdt den velkendte indretning med de røde båse, og menukortet er det samme, som du kender fra vores andre restauranter rundt omkring i både Danmark og Tyskland.

Sæt dig til rette i sofaerne, og få den bedste start på ferien, eller forretningsrejsen, når vi serverer kød stegt til perfektion i vores restaurant lufthavnen.

Den perfekte start på rejsen

Selvom restauranten befinder sig midt i den hektiske lufthavn, så har vi forsøgt at skabe en hyggelige atmosfære, hvor betjeningen og maden har den samme kvalitet, som du kender fra vores andre restauranter. Personalet er alle uddannet til at give dig den bedste start på rejsen. Det betyder, at bøffen er stegt til perfektion, og vores dygtige tjenere står klar til at rådgive dig gennem både udskæringer og vine.

Har du en stram bagkant, forsøger vi altid at efterkomme denne. Så du kan nyde en middag i vores restaurant i lufthavnen uden at skulle stresse over din flyafgang, men i stedet læne dig tilbage og nyde, at din rejse starter i hyggelige omgivelser.

Kom forbi vores restaurant i lufthavnen og spis den gode bøf

Menukortet i vores restaurant her er også centreret omkring det gode stykke kød, og her finder du udskæringer fra nogle af verdens bedste kvæg. Fra det kornfodrede amerikanske til den smagfulde danske dry-aged ribeye. Til den veltilberedte bøf kan du nyde lækre side orders, som Macaroni and Cheese eller Chili-Cheese Tops med Bacon, og naturligvis ej at forglemme den velsmagende sauce, der samler hele måltidet.

Find dig til rette i vores restaurant i Københavns lufthavn, og smag kød i verdensklasse, alt imens du nyder en af vinene fra vores omfattende vinkort. Har du brug for noget stærkere inden flyveturen, byder menukortet også på kraftfulde Bourbons. Uanset hvad du vælger garanterer vi, at du går fra vores restaurant både tilfreds og ikke mindst mæt.

Vores restaurant i lufthavnen åbner tidligt, så der er rig mulighed for både at nyde en god bøf til frokost, eller starte aftenens flyvetur med en dejlig middag. Så læn dig tilbage i de røde lædersofa, og nyd den perfekte start på rejsen.