Du leverer oplevelsen
Hos MASH Steakhouse trives vi med en mangfoldig arbejdsplads. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet og straffeattest til at søge. Klik på stillingsbetegnelsen for at lære mere om jobbet.
Er du smilende af natur og har servicehjertet på rette sted?
Er du god til at have mange bolde i luften og kan du bevare overblikket og smilet i en travl service? Som tjener på MASH skal du navigere i krydsfeltet mellem gæster, bar, køkken, vinkælder og praktiske gøremål.
Om dig:
- Du sætter pris på MASH stemningen og vil ping-pong’e godt med vores gæster
- Dit øje for detaljen er veltrænet og du véd, hvad der skal til for at give gæsten en fed oplevelse
- Du har det sjovt med dit arbejde og dine kollegaer
- Du er i stand til at prioritere dine opgaver og kan orkestrere et fantastiskt besøg for dine gæster – også når det går stærkt!
- Du kommunikerer løsningsorienteret og konstruktivt med såvel gæster som kollegaer
Match af vin og mad er en af hjørnestenene for MASH, så er du vin-interesseret, er her spændende muligheder. Erfaring fra Fine Dining er en klar fordel – og vi er klar til at lære dig en masse in house.
__________________
Hvem er MASH?
MASH står for Modern American Steak House og har eksisteret siden 2009, hvor vi slog dørene op til restauranten i Bredgade. Siden har vi udvidet og består i dag af en række restauranter i Danmark og Tyskland. Vi ønsker at være blandt verdens bedste steakhouses og derfor leder vi altid efter smilende, lærevillige og engagerede kollegaer.
VI SERVERER OPLEVELSER
Når du bliver en del af MASH, bliver du automatisk også medskaber af The MASH Experience. Dét kalder vi den unikke oplevelse, vi hver dag giver vores gæster.
The MASH Experience er resultatet af, at alle på holdet arbejder sammen om at skabe én fantastisk oplevelse. Det betyder, at vi fokuserer på detaljen og sætter en ære i at løse selv de mindste opgaver til perfektion.
RESPEKT FOR RÅVARER
Omdrejningspunktet for vores menukort er vores kød! Men vi har også en kærlighed til skaldyr, fisk og fjerkræ, som vi har gjort plads til. Menuen skifter 2-3 gange årligt, og varierer med sæsonens råvarer og køkkenets kreativitet.
I kælderen gemmer sig nogle af verdens bedste vine, og barens hylder er fyldt med et bredt sortiment af spiritus i høj kvalitet, med særligt fokus på det amerikanske.
MANPOWER
Vi lægger vægt på, at vores personale føler sig klar til at gå til opgaverne, samt har en høj viden, som de kan formidle til gæster og nye kollegaer. Derfor har vi en online kommunikations- og træningsplatform hvor vi løbende klæder personalet på med ny viden om alt fra vinen i kælderen, arbejdsmiljøet og de råvare vi benytter.
Vores team er stort og mangfoldigt, med både fuldtids- og deltidsansatte af mange nationaliteter. Skal du med ombord, er det derfor godt at kunne noget engelsk.
Har du fart i benene og går til enhver opgave med et smil?
En fuldendt madoplevelse skabes ikke alene af det, der serveres. Derfor er vores service og stemningen lige så vigtig som måltidet. Som runner er du linket mellem restauranten og køkkenet. Du er olien i tandhjulene, der får det store maskineri til at køre rundt.
Om dig:
- Du har fart i benene og er ikke bange for at tage fat
- Du forstår vigtigheden af din position på holdet
- Du er løsningsorienteret og en god kommunikator
- Du er fyldt 18 år
Kan du nikke genkendende til ovenstående? Så skal vi med glæde lære dig resten!
Vi prioriterer det høje engagement, gåpåmod, smil, lysten til at gå det ekstra skridt for vores gæster og et drive, der ikke er til at tage fejl af!
__________________
Hvem er MASH?
MASH står for Modern American Steak House og har eksisteret siden 2009, hvor vi slog dørene op til restauranten i Bredgade. Siden har vi udvidet og består i dag af en række restauranter i Danmark og Tyskland. Vi ønsker at være blandt verdens bedste steakhouses og derfor leder vi altid efter smilende, lærevillige og engagerede kollegaer.
VI SERVERER OPLEVELSER
Når du bliver en del af MASH, bliver du automatisk også medskaber af The MASH Experience. Dét kalder vi den unikke oplevelse, vi hver dag giver vores gæster.
The MASH Experience er resultatet af, at alle på holdet arbejder sammen om at skabe én fantastisk oplevelse. Det betyder, at vi fokuserer på detaljen og sætter en ære i at løse selv de mindste opgaver til perfektion.
RESPEKT FOR RÅVARER
Omdrejningspunktet for vores menukort er vores kød! Men vi har også en kærlighed til skaldyr, fisk og fjerkræ, som vi har gjort plads til. Menuen skifter 2-3 gange årligt, og varierer med sæsonens råvarer og køkkenets kreativitet.
I kælderen gemmer sig nogle af verdens bedste vine, og barens hylder er fyldt med et bredt sortiment af spiritus i høj kvalitet, med særligt fokus på det amerikanske.
MANPOWER
Vi lægger vægt på, at vores personale føler sig klar til at gå til opgaverne, samt har en høj viden, som de kan formidle til gæster og nye kollegaer. Derfor har vi en online kommunikations- og træningsplatform hvor vi løbende klæder personalet på med ny viden om alt fra vinen i kælderen, arbejdsmiljøet og de råvare vi benytter.
Vores team er stort og mangfoldigt, med både fuldtids- og deltidsansatte af mange nationaliteter. Skal du med ombord, er det derfor godt at kunne noget engelsk.
Vild med at shake?
Vi bestræber os på at levere et højt internationalt niveau af både vores egne signatur-cocktails og elskede klassikere. Faktisk er det vores mål at være blandt landets bedste restaurant-bar, hvor aftenen både kan starte og afsluttes til perfektion. Som bartender på MASH spiller du en central rolle for gæsternes oplevelse både når det kommer til smags- og serviceoplevelsen. Du skal derfor have et øje (og hjerte) for begge dele.
Det er essentielt for os at levere et højt niveau og derfor er det afgørende, at du har grundlæggende bartender-færdigheder på plads.
Bar- og cocktail-erfaring er således et krav for at komme i betragtning.
Om dig:
- Du ELSKER cocktails – at smage på dem, snakke om dem og ikke mindst at lave dem
- Du har grundkendskab til klassiske cocktails og spiritus og er klar på at lære endnu mere
- Du har erfaring med at arbejde i bar eller lignende hvor tempoet er højt og gæstekontakt har været en del af dit job
- Du har et udpræget øje for detalje og ved hvad der skal til for at give gæsten en fed oplevelse
- Måske har du tjener-erfaring i bagagen – det ville vi elske!
- Du er fyldt 21 år
Kan du nikke genkendende til ovenstående? Så skal vi med glæde lære dig resten!
Vi forventer at du (på sigt) kan arbejde selvstændigt i en bar og vil være en aktiv del af et bar-team, hvor alle tager del i og ansvar for den daglige drift.
__________________
Hvem er MASH?
MASH står for Modern American Steak House og har eksisteret siden 2009, hvor vi slog dørene op til restauranten i Bredgade. Siden har vi udvidet og består i dag af en række restauranter i Danmark og Tyskland. Vi ønsker at være blandt verdens bedste steakhouses og derfor leder vi altid efter smilende, lærevillige og engagerede kollegaer.
VI SERVERER OPLEVELSER
Når du bliver en del af MASH, bliver du automatisk også medskaber af The MASH Experience. Dét kalder vi den unikke oplevelse, vi hver dag giver vores gæster.
The MASH Experience er resultatet af, at alle på holdet arbejder sammen om at skabe én fantastisk oplevelse. Det betyder, at vi fokuserer på detaljen og sætter en ære i at løse selv de mindste opgaver til perfektion.
RESPEKT FOR RÅVARER
Omdrejningspunktet for vores menukort er vores kød! Men vi har også en kærlighed til skaldyr, fisk og fjerkræ, som vi har gjort plads til. Menuen skifter 2-3 gange årligt, og varierer med sæsonens råvarer og køkkenets kreativitet.
I kælderen gemmer sig nogle af verdens bedste vine, og barens hylder er fyldt med et bredt sortiment af spiritus i høj kvalitet, med særligt fokus på det amerikanske.
MANPOWER
Vi lægger vægt på, at vores personale føler sig klar til at gå til opgaverne, samt har en høj viden, som de kan formidle til gæster og nye kollegaer. Derfor har vi en online kommunikations- og træningsplatform hvor vi løbende klæder personalet på med ny viden om alt fra vinen i kælderen, arbejdsmiljøet og de råvare vi benytter.
Vores team er stort og mangfoldigt, med både fuldtids- og deltidsansatte af mange nationaliteter. Skal du med ombord, er det derfor godt at kunne noget engelsk.
Er du vores nye vært eller værtinde?
En fuldendt madoplevelse skabes ikke alene af det, der serveres. Derfor er vores service og stemningen lige så vigtig som måltidet. Som vært eller værtinde byder du vores gæster velkommen som var det en leg for dig.
Om dig:
- Du forstår at jonglere bookingsystemet, telefonen og gæsterne i døren
- Du starter den gode oplevelse allerede ved ankomst
- Du udstråler overskud og har det brede smil påmonteret
- Du besidder et køligt overblik
- Du er løsningsorienteret og går struktureret til værks
Kan du nikke genkendende til ovenstående? Så skal vi med glæde lære dig resten!
Vi prioriterer det høje engagement, gå-på-mod, smil, lysten til at gå det ekstra skridt for vores gæster og et drive, der ikke er til at tage fejl af!
__________________
Hvem er MASH?
MASH står for Modern American Steak House og har eksisteret siden 2009, hvor vi slog dørene op til restauranten i Bredgade. Siden har vi udvidet og består i dag af en række restauranter i Danmark og Tyskland. Vi ønsker at være blandt verdens bedste steakhouses og derfor leder vi altid efter smilende, lærevillige og engagerede kollegaer.
VI SERVERER OPLEVELSER
Når du bliver en del af MASH, bliver du automatisk også medskaber af The MASH Experience. Dét kalder vi den unikke oplevelse, vi hver dag giver vores gæster.
The MASH Experience er resultatet af, at alle på holdet arbejder sammen om at skabe én fantastisk oplevelse. Det betyder, at vi fokuserer på detaljen og sætter en ære i at løse selv de mindste opgaver til perfektion.
RESPEKT FOR RÅVARER
Omdrejningspunktet for vores menukort er vores kød! Men vi har også en kærlighed til skaldyr, fisk og fjerkræ, som vi har gjort plads til. Menuen skifter 2-3 gange årligt, og varierer med sæsonens råvarer og køkkenets kreativitet.
I kælderen gemmer sig nogle af verdens bedste vine, og barens hylder er fyldt med et bredt sortiment af spiritus i høj kvalitet, med særligt fokus på det amerikanske.
MANPOWER
Vi lægger vægt på, at vores personale føler sig klar til at gå til opgaverne, samt har en høj viden, som de kan formidle til gæster og nye kollegaer. Derfor har vi en online kommunikations- og træningsplatform hvor vi løbende klæder personalet på med ny viden om alt fra vinen i kælderen, arbejdsmiljøet og de råvare vi benytter.
Vores team er stort og mangfoldigt, med både fuldtids- og deltidsansatte af mange nationaliteter. Skal du med ombord, er det derfor godt at kunne noget engelsk.
Vild med vin?
Allerede da Copenhagen Concepts (MASHs ejer) åbnede deres første restaurant i 1997, var der fokus på at matche mad og vin, så gæsten fik en helstøbt smagsoplevelse. Denne fakkel bæres videre hver dag af vores MASH sommelier, der spørger ind til gæstens præferencer og budget på en let og elegant måde og dermed er med til at forstærke The MASH Experience.
Om dig:
- Du har basisviden om både konventionelle og moderne vine
- Du er nysgerrig og har interesse for vinens verden
- Du har en god fornemmelse for gæstepsykologi
Vi har gennem årene uddannet masser af sommelierer, så har du ikke nålen endnu, er vi klar til at hjælpe med at få den!
__________________
Hvem er MASH?
MASH står for Modern American Steak House og har eksisteret siden 2009, hvor vi slog dørene op til restauranten i Bredgade. Siden har vi udvidet og består i dag af en række restauranter i Danmark og Tyskland. Vi ønsker at være blandt verdens bedste steakhouses og derfor leder vi altid efter smilende, lærevillige og engagerede kollegaer.
VI SERVERER OPLEVELSER
Når du bliver en del af MASH, bliver du automatisk også medskaber af The MASH Experience. Dét kalder vi den unikke oplevelse, vi hver dag giver vores gæster.
The MASH Experience er resultatet af, at alle på holdet arbejder sammen om at skabe én fantastisk oplevelse. Det betyder, at vi fokuserer på detaljen og sætter en ære i at løse selv de mindste opgaver til perfektion.
RESPEKT FOR RÅVARER
Omdrejningspunktet for vores menukort er vores kød! Men vi har også en kærlighed til skaldyr, fisk og fjerkræ, som vi har gjort plads til. Menuen skifter 2-3 gange årligt, og varierer med sæsonens råvarer og køkkenets kreativitet.
I kælderen gemmer sig nogle af verdens bedste vine, og barens hylder er fyldt med et bredt sortiment af spiritus i høj kvalitet, med særligt fokus på det amerikanske.
MANPOWER
Vi lægger vægt på, at vores personale føler sig klar til at gå til opgaverne, samt har en høj viden, som de kan formidle til gæster og nye kollegaer. Derfor har vi en online kommunikations- og træningsplatform hvor vi løbende klæder personalet på med ny viden om alt fra vinen i kælderen, arbejdsmiljøet og de råvare vi benytter.
Vores team er stort og mangfoldigt, med både fuldtids- og deltidsansatte af mange nationaliteter. Skal du med ombord, er det derfor godt at kunne noget engelsk.
Drømmer du om et køkken med højt tempo?
Vi er langt mere end bøffer – som kokkeelev hos MASH vil du lære en masse om højkvalitets råvarer, fokus på detaljer og tempo.
Bøfferne er vores kerneprodukt og de er af japansk kobekød eller andre nøje udvalgte og udviklede kødtyper fra frilandskvæg. Vi har arbejdet med egne modningsmetoder i over 20 år og har et tæt samarbejde med vores leverandører.
Alle skal kunne spise et lækkert måltid hos os. Så skaldyr, fisk, fjerkræ og vegetar-retter er også på kortet. Vores menu skifter 3 gange årligt, og vi har specialiteter som f. eks. fjordrejer med hvide asparges i forsommeren og pastaretter med trøfler, når de er i sæson.
Om dig:
- Du har viljen og lysten til at arbejde i et tempofyldt køkken
- Du er kvalitetsbevidst og klar til at tage ansvar
- Du har bestået Grundforløbet eller vil i Ny Mesterlære
Du vil støt og roligt blive introduceret til de forskellige partier i køkkenet og blive en del af en stærk holdånd.
__________________
Hvem er MASH?
MASH står for Modern American Steak House og har eksisteret siden 2009, hvor vi slog dørene op til restauranten i Bredgade. Siden har vi udvidet og består i dag af en række restauranter i Danmark og Tyskland. Vi ønsker at være blandt verdens bedste steakhouses og derfor leder vi altid efter smilende, lærevillige og engagerede kollegaer.
VI SERVERER OPLEVELSER
Når du bliver en del af MASH, bliver du automatisk også medskaber af The MASH Experience. Dét kalder vi den unikke oplevelse, vi hver dag giver vores gæster.
The MASH Experience er resultatet af, at alle på holdet arbejder sammen om at skabe én fantastisk oplevelse. Det betyder, at vi fokuserer på detaljen og sætter en ære i at løse selv de mindste opgaver til perfektion.
RESPEKT FOR RÅVARER
Omdrejningspunktet for vores menukort er vores kød! Men vi har også en kærlighed til skaldyr, fisk og fjerkræ, som vi har gjort plads til. Menuen skifter 2-3 gange årligt, og varierer med sæsonens råvarer og køkkenets kreativitet.
I kælderen gemmer sig nogle af verdens bedste vine, og barens hylder er fyldt med et bredt sortiment af spiritus i høj kvalitet, med særligt fokus på det amerikanske.
MANPOWER
Vi lægger vægt på, at vores personale føler sig klar til at gå til opgaverne, samt har en høj viden, som de kan formidle til gæster og nye kollegaer. Derfor har vi en online kommunikations- og træningsplatform hvor vi løbende klæder personalet på med ny viden om alt fra vinen i kælderen, arbejdsmiljøet og de råvare vi benytter.
Vores team er stort og mangfoldigt, med både fuldtids- og deltidsansatte af mange nationaliteter. Skal du med ombord, er det derfor godt at kunne noget engelsk.
Er du faglært kok med smag for et højt tempo?
Vi søger en frisk a la carte kok, gerne med erfaring fra grill/stegeparti.
Bøfferne er vores kerneprodukt og de er af japansk kobekød eller andre nøje udvalgte og udviklede kødtyper fra frilandskvæg. Vi har arbejdet med egne modningsmetoder i over 20 år og har et tæt samarbejde med vores leverandører.
Alle skal kunne spise et lækkert måltid hos os. Så skaldyr, fisk, fjerkræ og vegetar retter er også på kortet. Vores menu skifter 3 gange årligt, og vi har specialiteter som f. eks. fjordrejer med hvide asparges i forsommeren og pastaretter med trøfler, når de er i sæson.
Med tavle-retterne kan også vi testkøre nye retter til næste menu. De bedste kommer på kortet på alle 9 MASH restauranter i Danmark og Tyskland – og her er du velkommen med dine idéer.
Om dig:
- Du har et godt overblik også i højt tempo
- Du er teamplayer og klar til at lære fra dig til vores elever
- Du kan engelsk fint nok til at gøre dig forståelig på vores internationale teams
Hver tallerken er en eksamen, og vores gæster skal hver gang gå fra restauranten og være imponerede! Dét er The MASH Experience.
__________________
Hvem er MASH?
MASH står for Modern American Steak House og har eksisteret siden 2009, hvor vi slog dørene op til restauranten i Bredgade. Siden har vi udvidet og består i dag af en række restauranter i Danmark og Tyskland. Vi ønsker at være blandt verdens bedste steakhouses og derfor leder vi altid efter smilende, lærevillige og engagerede kollegaer.
VI SERVERER OPLEVELSER
Når du bliver en del af MASH, bliver du automatisk også medskaber af The MASH Experience. Dét kalder vi den unikke oplevelse, vi hver dag giver vores gæster.
The MASH Experience er resultatet af, at alle på holdet arbejder sammen om at skabe én fantastisk oplevelse. Det betyder, at vi fokuserer på detaljen og sætter en ære i at løse selv de mindste opgaver til perfektion.
RESPEKT FOR RÅVARER
Omdrejningspunktet for vores menukort er vores kød! Men vi har også en kærlighed til skaldyr, fisk og fjerkræ, som vi har gjort plads til. Menuen skifter 2-3 gange årligt, og varierer med sæsonens råvarer og køkkenets kreativitet.
I kælderen gemmer sig nogle af verdens bedste vine, og barens hylder er fyldt med et bredt sortiment af spiritus i høj kvalitet, med særligt fokus på det amerikanske.
MANPOWER
Vi lægger vægt på, at vores personale føler sig klar til at gå til opgaverne, samt har en høj viden, som de kan formidle til gæster og nye kollegaer. Derfor har vi en online kommunikations- og træningsplatform hvor vi løbende klæder personalet på med ny viden om alt fra vinen i kælderen, arbejdsmiljøet og de råvare vi benytter.
Vores team er stort og mangfoldigt, med både fuldtids- og deltidsansatte af mange nationaliteter. Skal du med ombord, er det derfor godt at kunne noget engelsk.
Har du en leder i maven, er det måske dig vi leder efter!
Vi udvider løbende forretningen og er derfor ofte på udkig efter spændende nye profiler, til at tage føringen og gå forrest. Dygtige ledere hænger ikke på træerne, og derfor hører vi gerne fra dig hvis du har lyst til at være med på holdet!
Om dig:
- Du nyder et højt tempo, og går forrest og sætter det gode eksempel for dine medarbejdere og kollegaer
- Du elsker service og er synlig og aktiv figur på i det daglige, side om side med dine ansatte.
- Du vil være med til at løfte restauranten som helhed, og véd at denne mission opnås bedst med et velfungerende og motiveret hold af medarbejdere.
- Du har måske erfaring fra en lignende stilling, men vigtigst af alt er du klar til at lære og dygtiggøre dig som leder.
Hvem er MASH?
MASH står for Modern American Steak House og har eksisteret siden 2009, hvor vi slog dørene op til restauranten i Bredgade. Siden har vi udvidet og består i dag af en række restauranter i Danmark og Tyskland. Vi ønsker at være blandt verdens bedste steakhouses og derfor leder vi altid efter smilende, lærevillige og engagerede kollegaer.
VI SERVERER OPLEVELSER
Når du bliver en del af MASH, bliver du automatisk også medskaber af The MASH Experience. Dét kalder vi den unikke oplevelse, vi hver dag giver vores gæster.
The MASH Experience er resultatet af, at alle på holdet arbejder sammen om at skabe én fantastisk oplevelse. Det betyder, at vi fokuserer på detaljen og sætter en ære i at løse selv de mindste opgaver til perfektion.
RESPEKT FOR RÅVARER
Omdrejningspunktet for vores menukort er vores kød! Men vi har også en kærlighed til skaldyr, fisk og fjerkræ, som vi har gjort plads til. Menuen skifter 2-3 gange årligt, og varierer med sæsonens råvarer og køkkenets kreativitet.
I kælderen gemmer sig nogle af verdens bedste vine, og barens hylder er fyldt med et bredt sortiment af spiritus i høj kvalitet, med særligt fokus på det amerikanske.
MANPOWER
Vi lægger vægt på, at vores personale føler sig klar til at gå til opgaverne, samt har en høj viden, som de kan formidle til gæster og nye kollegaer. Derfor har vi en online kommunikations- og træningsplatform hvor vi løbende klæder personalet på med ny viden om alt fra vinen i kælderen, arbejdsmiljøet og de råvare vi benytter.
Vores team er stort og mangfoldigt, med både fuldtids- og deltidsansatte af mange nationaliteter. Skal du med ombord, er det derfor godt at kunne noget engelsk.
Hvis nøglen til success hos Apple er brugervenligt design, og sikkerhed hos Volvo, er den såkaldte nøgle til succes hos MASH: Manpower.
Vi forstår Manpower som:
- at have de bedste medarbejdere
- at have nok medarbejdere til at have overskud til at fokusere på detaljerne
- at have dygtige og synlige ledere
Manpower hos MASH handler derfor om mennesker, som vil sætte vores brand først – og ikke dem selv.
Manpower handler også om at have den rigtige interne struktur, så vi kan udvikle os og ekspandere.
Er du interesseret i at få en karriere hos os, så send en ansøgning.
Bemærk, at vi udelukkende ansætter medarbejdere over 18 år.