MASH Rungsted

Rungsted Havn 42-44
2960 Rungsted Havn

KØKKENETS ÅBNINGSTIDER

Mandag12.00 – 15.0017.30 – 21.00
Tirsdag12.00 – 15.0017.30 – 21.00
Onsdag12.00 – 15.0017.30 – 21.00
Torsdag12.00 – 15.0017.30 – 21.00
Fredag12.00 – 15.0017.30 – 23.00
Lørdag12.00 – 15.0017.30 – 23.00
Søndag12.00 – 15.0017.30 – 21.00


Se sæsonens særlige åbningstider

Oplev Rungsted havn og kom tæt på elementet

I det maritime miljø på Rungsted Havn åbner MASH Rungsted sig op, og inviterer havet indendørs. I de bløde møbler i vores restaurant kan du nyde det levende sejlerliv, udsigten til Øresund og selvfølgelig vores udsøgte kød og håndplukkede vine.

Skinner solen, kan frokosten eller middagen nydes på vores store terrasse. Her har vi mulighed for at tænde varmelamperne i aftentimerne, eller dække til når solen står skarpt.

MASH RUNGSTED I BILLEDER

Group dining

Vi har gjort os umage med at skabe stemningsfulde restauranter, der danner den perfekte ramme for ethvert arrangement. Vores dygtige tjenere og kokke vil tage godt imod jer, og sørge for at I får en hyggelig aften, hvad end I skal holde fødselsdag eller firmaarrangement. Vi har både private dining lokaler, samt mulighed for større selskaber på op til 100 personer. Vores selskabsmenu byder på et udvalg af vores udsøgte steaks, sides, forretter og desserter, som I kan vælge imellem. Sammen planlægger vi din aften på forhånd, så du kan fokusere på dine gæster og læne dig tilbage i de bløde møbler.

MASH Rungsted

Restaurantens placering på spidsen af havnen giver dig mulighed for, uanset hvor du sidder, at få fornøjelsen af et dragende udsyn til havnens liv. Du kan derfor nyde din middag en sommeraften til lyden af bådene, som svajer næsten ved din side.

Menukortet på vores restaurant i Rungsted tilbyder, som vores andre velkendte restauranter, et klassisk udvalg i alt fra sprøde forretter som friteret softshell krabbe, til en saftig hovedret bestående af højkvalitets kobe kød fra kvægracen Black Tajima og selvvalgte side orders. Afslutningsvis kan du mætte din søde tand med en klassisk fransk Crémé Brûlée tilhørende vores frugtige solbær sorbet.

I vores restaurant i Rungsted er råvarer af høj kvalitet, noget vi vægter højt, og vores kompetente personale vil sørge for, at du får en uforglemmelig atmosfærisk aften og gastronomisk oplevelse i de skønne omgivelser ved havnen.

Hvis du, som os i Rungsted, elsker et godt glas vin til maden, er du kommet det rette sted. Vores vinkælder bugner nemlig af god vin i alle prisklasser. Er der gemt en lille sommelier i dig, har du her mulighed for at udforske vores spændende vinkort, ellers er du altid velkommen til at spørge din tjener om vejledning.

Skal du afholde dit næste arrangement i restauranten i Rungsted?

Vil du afholde din næste fødselsdag, firmafest, kobberbryllup eller konfirmation på MASH Rungsted? Du kan nyde de dejlige maritime omgivelser til ethvert arrangement. Vi har plads til jer.

Med vores Group Dinning har du nemlig chancen for at forkæle dine gæster med en spændende oplevelse og en aften fyldt med stemning og udsøgt mad. Vores selskabsmenu spænder vidt, og du har rig mulighed for at udvælge den menu, som passer jer bedst.

På Rungsted havn er du garanteret en restaurant, som serverer veltilberedte og velsmagende smagsoplevelser uanset antallet af dine gæster.

Du kan allerede nu booke bord til dit selskab eller kontakte os, hvis du skulle have uddybende spørgsmål.

Se også, hvor vi befinder os på Rungsted havn, og slå gerne din vej forbi ved næste gåtur på havnen. Vi viser dig gerne hurtigt rundt, så du kan se mulighederne.